5 найпопулярніших снів і їхні значення: більшість людей розшифровують це неправильно

У кожної людини є свій ТОР-список найстрашніших снів, які можуть вибити з колії на весь день. Але далеко не завжди те, що нас лякає і засмучує, має погане тлумачення. Давайте розберемось з  найпопулярнішими  сновидіннями.

Літати уві сні

Такі сни рідко бувають приємними й захоплюючими. Частіше вони страшні. Тим не менше, вважається, що політ уві сні обіцяє успіхи в роботі і особистому житті. Або ж, якщо вірити деяким сонникам, може вказувати на бажання втекти від реалій життя та проблем.

Падати з висоти

Як правило, такий сон сприймають як попередження про небезпеку, про втрати в житті. Однак більшість експертів зі снів схиляються до думки, що у сновидця в цей час просто виникли проблеми – не по плану йдуть справи. Він переживає через це в реальності, а у снах переживання відображаються у вигляді падінь.  

У вчених є своє пояснення. Вони вважають, що такі сновидіння людина бачить під час фази швидкого сну. В цей момент нейрони, відповідальні за неспання, починають прокидатися і будять сусідні клітини вестибулярної системи. Це створює відчуття невагомості. Коли нейрони стають активнішими, з’являється  інше відчуття – падіння, яке пришвидчується. Однак майже ніколи ми в сновидіннях не приземляємось – прокидаємось у найкритичніший момент.

Бути голим уві сні

Напевно, кожен бачив такий сон хоч раз у житті – як іде вулицями голий. Автори більшості сонників  пояснюють це тим, що сновидець боїться своїх недоліків.

Зрада коханої людини

Якщо бачили зраду уві сні, не поспішайте влаштовувати коханій людині допит. Як правило, вона не вказує на невірність партнера. Згідно деяких сонників подібне сновидіння означає недовіру, певну напругу в стосунках або невпевненість у собі. Інші сонники пояснюють це як передвістя складного періоду в житті і серйозних проблем, які вам вдасться вирішити.

Складання іспиту

Закінчили школу 10-20-30 років тому, а досі періодично сниться, як пишете  контрольну, складаєте іспити, При цьому розуміти, що зовсім не готові? Це ще той стрес! Експерти зі сновидінь вважають, що такий сон свідчить про страх невдачі і про те, що в реальності ви відчуваєте себе неготовими боротися з проблемами, які підготувало життя.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист