4 часті проблеми Apple Watch і способи їх вирішення

Експлуатація Apple Watch пов'язана з багатьма нюансами. Наприклад, вони часто відмовляються синхронізувати фотографії та оновлюватись. Існують і фізичні недоліки на кшталт ремінця, що не піддається фіксації, і відмови приймати заряд. Розберемо проблеми детальніше і наведемо способи їх вирішення.

Apple Watch не заряджається

Крім стандартного набору причин на кшталт нещільної фіксації кабелю в роз'ємі адаптера живлення або самих годинників, скупчення бруду на доріжках роз'єму та виходу з ладу зарядного кабелю, трапляються передумови цифрового плану. Наприклад, програмний збій. Багато смартгодин відновлюють приймання заряду після елементарного перезавантаження пристрою. Все може бути й серйознішим, наприклад, планове оновлення WatchOS, після встановлення якого зарядка цілком може зникнути.

Не фіксується ремінець

Проблеми із заміною ремінців, як правило, виникають від незнання технології їх встановлення. В результаті ремінь не фіксується і годинник спадає в невідповідний момент. Тим часом технологія зміни дуже примітивна:

 

• Покласти пристрій дисплеєм униз на м'яку поверхню.

• Натиснути на кнопку і, утримуючи її, зрушити ремінець у бік.

• Встановити новий ремінь та повернути застібку на місце до клацання.

Надмірно тиснути на новий ремінець при установці не потрібно. Важливо лише почути характерне клацання, яке вказує на те, що ремінь зафіксований і ваш годинник точно не злетить з руки. Якщо клацання не пролунало, не докладайте зайвої сили, достатньо поворушити в сторони та ремінець знайде своє становище.

Apple Watch не оновлюються

Оновлення ПЗ відбувається досить примхливо на Apple Watch і більшість нюансів пов'язані з незадоволенням низки обов'язкових критеріїв. Щоб все пройшло успішно, переконайтеся, що ваш iPhone має останню версію iOS, а годинник – це Apple Watch Series 3 або старша серія. В іншому випадку оновитись не вийде.

Далі необхідно переконатися, що смартгодинник заряджений на 50% або більше, підключений до зарядника і має доступ до Інтернету. Тепер можна за допомогою програми Watch на iPhone оновити пристрій. Збої бувають і на цьому етапі і часто мають банальну природу на кшталт відсутнього Інтернету або вільного місця на Apple Watch 7, вимкнених Wi-Fi та Bluetooth.

Apple Watch відмовляються синхронізувати фото

З цим, як правило, стикаються користувачі, які не знають, як правильно підвантажувати фото на Apple Watch. Завантаження фото виконується лише з одного альбому, при цьому цей альбом має бути попередньо синхронізований у програмі Watch на iPhone.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист