12 КВІТНЯ - ПРЕМ'ЄРА 3 СЕЗОНУ «ПАПАНЬОК» НА СТБ

Зовсім скоро глядачі побачать продовження улюбленої історії. У третьому сезоні відбудеться велике переселення папаньок за місто, де їх очікують яскраві пригоди. Нові епізоди будуть виходити з понеділка по четвер в 20:15.

 «Папаньки-3» - як і раніше - сімейна комедія, сюжет якої сповнений несподіваних поворотів і конфліктів. А у новому сезоні на глядачів чекає ще й багато сюрпризів, адже це незвичайний кантрі-сезон.

Першим за місто переїжджає Єгор Козаченко (Єгор Крутоголов) із вагітною Світланою (Лілія Ребрик) і сином Ігорем (Дем'ян Шиян). Єгор нарешті добудував свій будинок і другу дитину хоче привезти саме сюди. Щоправда, підготовка до пологів - це те ще випробування для сім'ї Козаченко, надто для Єгора! Також Єгор, як і обіцяв, відкриває власний ресторан з гриль-кухнею, але йому у цьому всіляко заважає голова села (Назар Задніпровський) та його підручні.

А допомагає Єгору з бізнесом Микита Павленко (Женя Гашенко), який все ж таки звільниться з ненависного банку. Микита з Ірою (Ольга Арутюнян) на межі розлучення, от і поїхали за місто шукати гармонію. А знайшли проблемних сусідів. До того ж Ольга Миколаївна (Вікторія Булітко) не втрачає надії завоювати серце Микити. Кого ж обере нерішучий Павленко?

У родині Малишева (Женя Сморігін) теж поповнення - до нього після 30 років відсутності повернеться батько. І Женя зрозуміє, як непросто бути не тільки папанькою, але й дитиною. До речі, за місто Малишеви переїдуть саме через женіного батька, який затопить їхню квартиру. Чи готове найбільше сімейство до життя на природі та чи готовий сам Женя до того, що його старша дочка вже занадто доросла?

І нарешті - Сашко (Андрій Федінчик), який останнім опиниться за містом і не зовсім з власної волі, тому що буде... у бігах! До того ж затятий ловелас у третьому сезоні нарешті закохається та захоче серйозних стосунків. Але на шляху до цієї мети постане Таня (Наталка Денисенко), яка має намір боротися за Сашу не тільки як за батька своєї дитини. Найплутаніший любовний трикутник третього сезону, а кого обере Саша, незрозуміло до останніх хвилин серіалу.

Улюблені герої так само весело, невимушено та життєрадісно долатимуть усі перешкоди - вже з 12 квітня, з понеділка по четвер, о 20:15 на телеканалі СТБ. Не пропустіть!

Стежте за новинами на сайті dizelstudio.com і в офіційних групах «Дизель Студіо».

 

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист