ЗОЛОТА ЖАР-ПТИЦЯ 2018: ЯСКРАВІ ОБРАЗИ ЗІРОК НА ЧЕРВОНІЙ ДОРІЖЦІ

19 травня, о 19:00 в Національному палаці "Україна" у Києві відбулась церемонія нагородження національної музичної премії "Золота жар-птиця 2018".

Серед більш ніж 60 номінантів обрали всього 12 переможців (ось тут переможці). На червоній доріжці з'явилися як зовсім молоді колективи, так і добре відомі артисти. Ми зібрали фотографії найбільш яскравих образів зірок на заході.

На червоній доріжці найбільше відзначилася Оля Полякова, яка постала перед публікою в костюмі самої жар-птиці.

Захід відвідали такі популярні групи, як "Время и Стекло", "Друга ріка", "Selfy", "TamerlanAlena", "DZIDZIO", "ТІК", "DILEMMA" і багато інші.

Время и Стекло, Дядя Вадя, Мішель Андраде 

ONUKA The Maneken

NK

JAMALA

ALYOSHA

Сніжана та Сергій Бабкіни

MONATIK

The Hardkiss

Олег Винник

Серед популярних артистів були присутні учасниці пісенного конкурсу Євробачення Альоша і Джамала. Серед інших артистів по червоній доріжці пройшлися Дмитро Монатік, Олександр Пономарьов, Олег Вінник, Арсен Мірзоян, Дмитро Шуров, Андрій Kishe, Ірина Федишин, Злата Огнєвич, TAYANNA, Андріана і багато інші.

Щорічна національна премія була заснована 22 роки тому компанією "Таврійські ігри" і проходила в рамках музичного фестивалю. Музична премія "Золота жар-птиця" спрямована на визначення видатних досягнень у музичній індустрії і за внесок у вітчизняний шоу-бізнес.

styler.rbc.ua

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист