ЄДИНИЙ КОНЦЕРТ EPOLETS У 2018

Перший і єдиний концерт в 2018 році! Цe EPOLETS, і вони готові повернутись у клуб ATLAS 27 жовтня!

Флешбеки у фестивальне літо, нічний драйв рок-клубів і ті незабутні моменти, коли музика об`єднyвала нас. EPOLETS знову повні енергії і готові до нового етапу – від “майбутнього української рок-музики” до її теперішнього!

За плечима хлопців – більше 400 концертів і фестивальних шоу. Чотири альбоми, десять відеокліпів і виступів в різних країнах Європи. В їхній музиці – сплав досвіду і вічний пошук нових граней рок-музики. Від класичного хард-року 80-х або пост-гранжу аж до синт-диско й рок-рівайвл хвилі нульових.

27 жовтня в клубі Atlas – довгоочікувана зустріч з шанувальниками та друзями. Фронтмен EPOLETS  Паша Варениця зізнається, що чекає цієї зустрічі вже зараз: «Спочатку концерти кожного тижня, а потім – перерва практично на рік. Це як довгий рейс після короткого відрядження. Валіза повна сувенірів, а жорсткий диск ледве вміщає фотографії та нові пісні. Зустріч з рідними стає ідеєю фікс. Сім’я, ми так за вами сумували!»

Буде голосно! Буде на максимум! Всі головні хіти з великої дискографії гурту і пісні, які раніше рідко виконувались вживу.

А Джем ФМ розіграє аж 5 пар квитків на цей незабутній концерт для вас!

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист