Як цікаво провести вихідні в Києві (20-21 квітня)

Урбан-парк на ВДНГ


Це місце, куди приходять, аби відпочити від тривожних новин, тут панує особлива атмосфера й завжди знайдеться щось цікаве для кожного.

Вуличні майданчики для стритболу, стритфутболу та інших командних видів спорту.

Для шанувальників трюкового самокату, скейтбордингу, роликових ковзанів та BMX – величезний бетонний скейт-парк.

Для найменших – просторий майданчик для ігор й заняття з тренерами.

Також там можна пограти в настільний теніс, покататися на роликах , велосипедах.

Приходьте відпочивати, займатися улюбленим спортом просто неба й обов’язково беріть із собою близьких та друзів.

ВДНГ, проспект Академіка Глушкова, 1

Щодня

Квитки: вхід вільний.

Вистава «Комахи рятують світ»


Навіть в світі найдобріших комах трапляються неприємності. Що якщо на вашому лузі з'являється шкідлива тля? Та ще й не одна, а в компанії спільників – колорадських жуків. Це спонукає наших дружніх героїв спільно шукати вихід і протистояти непроханим гостям. Звичайно, щирій дружбі неможливо що-небудь протиставити. 

Театр на Михайлівській, вул. Михайлівська, 24Ж
20 квітня, 12:00

Квитки: 300 грн.

«Світ давніх вірувань та язичницьких богів»  у музей історії України


Історичний музей розташований в особливому місці – на Старокиївській горі. Саме тут почалась історія міста Києва, тут жили перші князі держави Русь. Тут археологи розкопали древнє святилище, де наші предки проводили ритуали, щоб задобрити богів.

Перед дітьми постане складне завдання – заручитись підтримкою язичницьких богів та побороти злі сили, що занапастили історію нашої країни. Для цього доведеться подолати випробування та розгадати загадки древніх язичницьких богів. У допомозі стануть магічні амулети, які діти виготовлять самостійно.

Національний музей історії України, вул. Володимирська, 2.
20 квітня, 12:00
Квитки: 250 грн.

Весняне відкриття парку мініатюр


Любите архітектуру? Шукаєте нові місця для натхнення? Тоді ми маємо для вас ідеальну пропозицію!  Відкрийте для себе унікальну виставку парку мініатюр, де ви зможете детально роздивитися багато культових архітектурних шедеврів України зблизька.
Зануртеся у захопливу атмосферу кожного експоната, де кожна деталь захоплює ваш погляд та збагачує вашу душу.
Зробіть неймовірні фото, щоб зберегти свої спогади про цю незабутню подорож.
Виставка вже відчинена і запрошує кожного побачити це на власні очі. Приходьте з друзями та родиною, і насолоджуйтеся цією унікальною подією разом.

 Броварський проспект 9В
Понеділокпʼятниця 10:00-19:00.
Суботанеділя 10:00-20:00
Квитки: від 100 грн.

Віслюча ферма «Osloff» під Києвом  


«Osloff» – єдина ферма в Україні, де постійно проживають кілька десятків віслючків. 

Тут виробляють делікатесне віслюче молоко та косметику на його основі.
Мають також декоративних курочок, індиків та качок.

На території ферми можна: кататися на віслючках, ловити рибу, гратися у дитячий зоні, скуштувати віслюче молоко та фермерський сир, смажити барбекю у затишних альтанках, насолодитись домашніми стравами у затишній трапезній та досхочу годувати та обіймати віслючків.

Село Великі Дмитровичі, вул. Лесі Українки

Кожного дня, 10:00-18:00

Галерея «Gapchinska» інший світ дитинства


Відвідайте арт-галерею талановитої української художниці Євгенії Гапчинської, де на вас чекає калейдоскоп позитивних емоцій та справжня феєрія фарб.

Картини Євгенії Гапчинської – це справжнє джерело щастя та натхнення. Її чарівні персонажі з добрими, уважними очима ніби запрошують глядача у світ дитинства, де все сповнене дива.

Подаруйте собі незабутні враження та заряд позитиву! Відвідайте арт-галерею Євгенії Гапчинської – і ваш настрій гарантовано буде чудовим!

Вул. Михайлівська, 16
Вівторок Неділя, 12:00-18:00
Квитки: вхід безкоштовний.

Оркестр під зорями «Парфумер». Ароматичне релакс-шоу


Вечір відпочинку під звуки симфонічного оркестру з арома-інсталяціями та в поєднанні з яскравими повнокупольними відеопроекціями 360 на найбільшому куполі країни.
Унікальний релакс-концерт з аутогенним тренінгом для дорослих та дітей. 
На вас чекає ефект повного занурення в свій внутрішній світ для пізнання самого себе

Київський Планетарій, вул. Велика Васильківська, 57/3 (ст. м. Олімпійська)
20 квітня, 19.30
Квитки: 600 грн.

Вистава «Мрію. Жадаю. Можу»

Легка сучасна комедія про кохання, секс, почуття, розваги, інтриги, скандали…
Вистава про хлопця, який несподівано побачив драбину з прірви френдзони. І про дівчину, яка щиро вірила у справжню дружбу без сексу між чоловіком та жінкою. І ще про одного хлопця, який починає розуміти, що таке справжній життєвий успіх. І всі ці особи сходяться в одному готельному номері, щоб подарувати один одному справжній МЖМ… Думаємо, розшифровувати не треба!

У ролях: Олексій Вансовський, Ірина Дерій, Євген Амаріца.

КУЛЬТ театр, вул. Чикаленка (колишня Пушкінська), 14
20 квітня, 18:00
Квитки: від 200 грн.

Вистава «Швейцарія»

Що може здивувати авторку бестселерів про вишуканого маніяка-вбивцю?

Так, думала наша письменниця, коли в її затишний будинок в Швейцарії увійшов молодший агент видавництва. Ніхто з живих не зможе переконати майстра створити ще один похмурий шедевр. Та доля вміє обходити наші «ніколи».

«Запусти двох людей у кімнату, лиши їх наодинці на достатньо тривалий час – і якщо дати проявитися їхній натурі, то великі шанси на те, що вийде з кімнати хтось один».

Ідея жанру – завдяки порівнянню завжди можна віднайти спокій. Глядач не просто відпочиває, він є учасником процесу.  Людина емоційно підключається до життя інших.  І таким чином розвантажує свою нервову систему та голову…

Театр на Подолі

Андріївський узвіз, 20Б

19 квітня, 18:00
Квитки: 450 грн.

Музична казка «Дюймовочка»

Вистава створена за мотивами славнозвісної казки, яку добре знає та любить вже не одне покоління дітей і дорослих. А в музично-хореографічній постановці вона стане ще яскравішою, та цікавішою. Нагадаємо сюжет: жила-була одна добра дівчинка, яка ростом була не більшою за маленьку пташку. Вона була така мала, що була здатна заснути в чаші квітки, вкрившись її пелюстками.

Дюймовочку виростила із зернятка нещасна жінка, яка давно мріяла про свою дитину. І так сталося, що однієї злощасної ночі дівчинку викрала з хати мерзенна жаба. З цього й почалися пригоди нашої героїні, яка зустріне на своєму шляху безліч випробувань.

Однак щире і добре серце Дюймовочки і невтомна жага прекрасного допоможуть їй знайти союзників і подолати всі перешкоди. Зрештою разом з маленькими глядачами вона знайде своє щастя в особі чарівного Принца...

Театр Юного Глядача (ТЮГ)

вул. Липська, 15/17

20 квітня, 12:00
Квитки: 250 грн.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист