ВЄРКА СЕРДЮЧКА ПОВЕРТАЄТЬСЯ: АРТИСТКА ВИСТУПИТЬ У НОВОРІЧНУ НІЧ

Вже 31 грудня о 20:00 канал «Україна» відбудеться новорічне шоу «Фантастична ніч», участь в якому візьмуть улюблені українські артисти. Справжнім сюрпризом для телеглядачів стане виступ популярної артистки Вєрки Сердючки.

    
Цього літа ходили чутки, що Вєрка Сердючка йде зі сцени, проте пізніше Андрій Данилко спростував цю інформацію. Весь цей час артист знаходився в творчому відпустку, а тепер він готовий повернуться до образу народної улюблениці … 

Так, за сюжетом шоу «Фантастична ніч», ведучий Олександр Скічко зустрічає на барі Вєрку Сердючку і її маму. Виходити на сцену артистка в новорічний вечір не планувала — вона в творчій відпустці. Але раптом набігла натовп шанувальників і під вигуки «Вєрка! Вєрка! Вєрка!» артистка все-таки здалася.

Повідомляється, що виступ VERKA SERDUCHKA & BAND стане одним з найяскравіших. Вона подарує українцям такі хіти, як «Харашо» і «Дольче Габбана». На зйомках зірка також охоче спілкувалася з глядачами в залі: «Ви там ще не заснули? Ну-ка, давайте, прокидайтеся». 

Нагадаємо, побачити запальний виступ Вєрки Сердючки глядачі зможуть 31 грудня в 20:00 в грандіозному шоу «Фантастична ніч» на каналі «Україна». 

ukr-media.biz 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист