ВОКАЛІСТКА «КРИХІТКИ» СТАЛА ТОП-МЕНЕДЖЕРОМ СУСПІЛЬНОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ

15 травня вокалістка групи «Крихітка» Саша Кольцова була обрана членом правління Суспільного Телебачення, на якому куруватиме розважальний напрямок і спортивні проекти.

«По-перше, я дуже рада, що у нас, нарешті, зявляється суспільний мовник – це телебачення, радіоканали, які нікому не належать, окрім українського суспільства, незважаючи на те, що вони фінансуються з державного бюджету. Нарешті, можна довіряти новинам, побачити актуальних культурних героїв, відповісти на запит суспільства щодо програм, які відображають дійсний стан справ. Я дуже щаслива, що на каналі «UA Перший» виходять антикорупційні програми. Для нас це велика радість і честь транслювати суспільству ці повідомлення. Мені здається, що ми робимо мовника для всіх і кожного. Там можна буде почути і традиційну естраду, бо я відповідаю за музику, спортивний і розважальний контент, український футбол і нову українську музику, що, звичайно, для мене є важливою. Ми намагатимемося познайомити українського глядача та слухача ближче з тим, що зараз відбувається в Україні в культурному просторі. Тож я дуже вірю, що моя участь у такому глобальному проекті буде на користь не лише мені, а й українцям», - розповіла Саша Кольцова в ефірі чарту #Селекція на «Джем ФМ»

Робота на Суспільному не заважатиме Кольцовій займатися музикою та проектами з популяризації читання серед дітей, які ініційовані Фундацією Дарини Жолдак.

Навесні Саша Кольцова записала з харківським проектом «Лінія Маннергейма» «Колискову» на поезію Сергія Жадана. Та пісня стала рингтоною мобільного додатку, який збирає гроші для української армії.

Також триває робота на новим студійним альбомом групи «Крихітка», але музиканти не анонсують конкретну дату релізу.

Найближчий публічний виступ групи «Крихітка» відбудеться у серпні на «Тихій» сцені фестивалю «Бандерштат»

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист