Вікенд у Києві: як весело й змістовно провести час 11-12 травня

Фестиваль адопціі звірят   AdoptMe Days

На ВДНГ привезуть пухнастиків з різних притулків столиці та області – кияни зможуть познайомитися з ними та знайти собі чотирилапого друга.

Котики та песики, що шукають добрих господарів, мають всі необхідні щеплення та готові їхати у новий дім. Кожна тварина отримає подарунки від партнерів фестивалю, щоб комфортніше та швидше адаптуватися у родині.

ВДНГ (4 павільйон)

11 та 12 травня, з 13:00 по 19:00
Квитки: вхід вільний.

Алея Здоров'я

Це місце для вашого спортивного та активного сімейного відпочинку. Тут є все: спеціальна доріжка для катання на роликах, скейтах, логбордах, квадах, прокат роликів, скейтів, лонгбордів, квадів, аренда професійних батутів, школа стрибків на батуті, школа роликів, скейтбордингу, лонгбордингу, шоу-рум професійного спортивного спорядження та багато іншого.  А ще вас чекає дружня та позитивна атмосфера команди та тренерів!

Вулиця Велика Васильківська, 55

Щодня з 10:00 до 20:00

Квитки: вхід безкоштовний.

Музей історії пожежної техніки

Музейна експозиція включає пожежну техніку, методи роботи та обладнання пожежників, які використовувалися з ХІХ століття. Усі одиниці експозиції – відновлені зразки пожежної техніки. Деякі є унікальними та єдиними у своєму роді.

Крім того, в музеї зібрані залишки зброї, за допомогою якої російська армія вчиняла від початку повномасштабного вторгнення військові злочини проти українського народу.
Також у музеї зберігається пошкоджена окупантами пожежно-рятувальна техніка, яка оберігала киян від вогню.

Вулиця Героїв полку «Азов», 6

Щодня з 10:00 до 17:00
Квитки: вхід безкоштовний.

Концерт ТНМК

За понад 30 років на українській сцені гурт ТНМК став справжнім творчим локомотивом вітчизняного хіп-хопу. Треки харківської команди заходять слухачам завдяки щирим та зрозумілим текстам, а також фірмовому поєднанню фанку, хіп-хопу, фолку і року. В історії ТНМК – яскраві й успішні експерименти, серед яких – виступи у супроводі симфонічного оркестру. Сьогодні деякі з учасників колективу, як і багато українців, стоять на захисті нашої державності. Лідер гурту Фагот служить у добробаті «Реванш», бас-гітарист Костянтин «Котя» Жуйков – в Національній Гвардії України, гітарист Ярослав Верьовкін є морським піхотинцем. Інші музиканти активно задіяні у волонтерській діяльності. Крайній благодійний тур ТНМК країнами ЄС охопив 38 міст. В ньому музиканти зібрали кошти на евакуаційні катери для ГУР МО України та засоби тактичної медицини.

ATLAS, вул. Січових Стрільців 37-41

11 травня, 19:00
Квитки: від 700 грн.

Концерт MONATIK

 Це не лише кумир мільйонів українців, чиї пісні – це завжди стовідсоткові хіти. Артист сьогодні також виконує надважливу суспільну та культурну місію, будучи амбасадором Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» А концерти співака відбуваються за підтримки Центру морально-психологічного забезпечення ЗСУ. MONATIK та його команда кожного разу висловлюють вдячність українським захисникам та захисницям, їхнім родинам, волонтерам та постійно запрошують їх на свої виступи. Крім того, MONATIK регулярно відвідує прифронтові території, де співає для військових, працівників освіти й медиків, робітників критичної інфраструктури, які сьогодні є беззаперечними героями.

Osocor Residence, вул. Виноградна 2

11 травня, 18:00
Квитки: від 1200 грн.

Вистава «Інтимна розмова з ароматом бензину»

Уявіть собі: ви працюєте портьє у брудному готелі провінційного американського містечка. Одного разу вночі у готель заселяється похмурий чоловік без однієї руки. Потім до нього у номер заходять двоє: симпатична дівчина і підозрілий хлопець. Раптом лунає звук пострілу –  і ті двоє як крізь землю провалилися. А по готелю розноситься запах бензину. Що ви зробите? На це питання доведеться відповідати героям вистави!
Душевні бесіди і стійкий аромат бензину, еротичні залицяння і романтика – все це змішається у вибухонебезпечний коктейль.

Арт-Братислава, вул. Архипенка, 5

12 травня, 18:00

Квитки: від 250 грн.

Вистава «Клуб хтивих невдах»


Чоловік і жінка, що зустрілися в приймальні у лікаря… Зазвичай така зустріч починається зі слів: «Мені тільки спитати…» Але не цього разу.

Випадкова зустріч призведе до урагану найрізноманітніших подій, серед яких будуть: погляди, образи, спокуса, скандали, інтриги, розслідування, секс, кайданки, танго, першорідний гріх, банан, детектив, загрози та погрози…

За жанром це еротично-психологічна комедія. За наповненням – віддзеркалення тарганів в голові кожного з нас. 

У ролях: Дмитро Басій та Наталія Музичко.

 

КУЛЬТ театр, вул. Чикаленка (колишня Пушкінська), 14
11 травня, 18:00
Квитки: від 250 грн.

Дитяча лялькова вистава «Коза-дереза»

Ця вередуха живе у родині, яка її дуже любить, але зовсім не шанує своїх господарів. Навпаки – підмовляє свого господаря проти його ж родини. Але капості Кози не залишаться без покарання. І її примхи обернуться проти неї самої. А чи зрозуміє вона свою помилку, ми дізнаємось, коли побачимо виставу в ляльковому театрі.

Київський муніципальний академічний театр ляльок на лівому березі Дніпра, вул. Миропільська, 1
11 травня, 11:00
Квитки: від 200 грн.

Дитяча вистава  «Канікули у великому місті»

 На вас чекає це приголомшливий світ захопливих пригод. Діти познайомляться з собачкою Тузіком і півником Павликом. Двоє друзів зустрічаються під час канікул. Півник приїжджає в гості до Тузика на все літо, але зовсім не знає, як вести себе в незнайомому великому місті.

Канікули під загрозою? Ні! Адже на допомогу друзям приходить інспектор Петренко, який добре знає, як необхідно вести себе в найрізноманітніших ситуаціях.

Центр мистецтв Новий український театр, вул. Михайлівська, 24ж

11 травня, 12:00
Квитки: від 200 грн.

Вистава «Як продати чоловіка»

Запрошуємо вас до перегляду блискучої комедії за творами Михайла Зощенка. Чудову п’єсу за мотивами оповідань письменника написала драматургиня Наталія Уварова. Яскраві образи героїв, переконлива гра акторів та професійна режисура нікого не лишать байдужим!

Персонажі Зощенка – прості мрійники, що сподівалися дочекатися часу, коли гроші назавжди зникнуть з нашого життя. Та, звісно, це були тільки мрії, втілення яких поки що неможливе. Адже цінники товарів, рахунки за комунальні сьогодні – не менш реальні, ніж півстоліття тому. Колись Михайло Зощенко розповідав про своїх сучасників, що були готові «продати за червончик» свого чоловіка іншій жінці, з усіма інтимними деталями сімейного життя. Що змінилося тепер? Приходьте, щоб разом із героями спектаклю пробувати знайти відповідь та відчути себе окриленими та веселими.

Центр мистецтв Новий український театр (ПП Центр мистецтв «Новий український театр»)

11 травня, 18:00
Квитки: від 500 грн.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист