ВІДГРИМІВ KYIV DRIVE DAY!

У суботу та неділю 14-15 квітня у самому серці київського Подолу, на Контрактовій площі відгримів фестиваль KYIV DRIVE DAY – справжнє свято вело- та мотоспорту, активного відпочинку та надзвичайно гарячої рок-музики. Обидва дні, з 11 ранку і до 9 вечора, фест гостинно приймав всіх бажаючих, адже вхід був абсолютно вільний.  Погода також не змусила нервувати – ласкаве сонце та температура під 20 градусів зробила ці вихідні дійсно незабутніми!

14 квітня слухачі Джем ФМ могли чути прямі включення Олександра Сказкіна прямо с фестивалю, а також дивитися пряму відеотрансляцію подій на сторінці Джем ФМ у Facebook, яку знімали два дрони.

Фестиваль поділявся на декілька зон – Energy Drive, Ducati, Стантрайдінг, дитяча зона Hot Wheels, велозона, зона KTM, зона Shell, фудкорт та сцена від Джем ФМ! Відповідно до свого призначення, зони приймали зацікавлених глядачів, а іноді навіть і учасників.

Так, у зоні стантрайдингу тричі на день справжні професіонали мототрюків тішили гостів фестивалю екстримальним шоу на різноманітнх мотоциклах – від гоночних трекових до малолітражних мопедів та мотороллерів. Спалена гума, рев двигунів та захоплені вигуки глядачів – все це саме про зону стантрайдінгу. 

Зона Energy Drive, партнером якої був картинг-центр «Жага Швидкості», 14 та 15 квітня надавали можливість глядачам, які пройшли попередню реєстрацію – БЕЗКОШТОВНО проїхатися на картингах на спеціальному міні-треку! Також мали місце невеличкі змагання серед водіїв картів. У зоні Ducati офіційний імпортер презентував останні новиники бренду, з якими власне могли ознайомитися гості, а також проводилися пробні заїзди та міні-драгрейсинг серед мотолюбителів. А їх, до речі, на фестивалі було багато – через одного рясніли люди у шкіряних куртках з шоломами.

Shell та KTM вітали глядачів своєю продукцією. А велозона від HEAD Bikes навіть зробила памп-трек! У неділю, 15 квітня, були проведені змагання з памп-треку у категоріях дівчата, bmx, mtb-hardtrail та mtb-dualsuspencion. Також, усі бажаючі велолюбителі могли спробувати свої сили на треку і трошечки поганяти.

Дитяча ж зона приваблювала ігровим навчанням правилам дорожнього руху від патрульної поліції м. Києва, де найменші гості могли весело ознайомитися з основними правилами поведінки на дорозі. Фудкорт пригощав гостів смачною вуличною їжею та холодними напоями, яких так і хотілося у таку теплу і сонячну погоду.

Куди ж без музики на фестивалі? За музичну складову відповідала сцена від Джем ФМ разом із фотозоною для всіх охочих до рок-н-рольних фотографій. Протягом обох днів, улюблені ведучі Джему Марта Папіч та Іван Клочко активно вели фестиваль, проводили розіграші різноманітних призів для гостів від малих до великих, і просто круто відривалися у атмосфері реву двигунів та справжньої рок-музики!

Ще яскравішою сцену Джему зробили виступи живих гуртів. 14 квітня виступили групи АССА, Arlett, Біла Вежа, KARNA та Kozak System. Різноманітність жанрів, натовп фанатів під сценою – все це значно підігріло фестиваль та підтягнуло більше глядачів ближче до сцени на рок-врив! Так-так, на фестиваль прийшли не лише мотолюбителі та гості, а ще і справжні фанати гуртів з лайн-апу!

Хедлайнери KARNA та Kozak System просто розірвали Контрактову площу на клоччя – KARNA неймовірним гуцул-металом та навіть імпровізованим «арканом», а Kozak System, справжні рок-бійці – своєю лірикою та вибуховими приспівами.

15 квітня сцену підігрівали гурти Чумацький Шлях, Yukra, Фіолет, Веремій та The Вйо. Ще більше драйву та качу – ще гарячіші пісні та більша кількість фанатів справжнього рок-н-ролу! Хедлайнери зробили із фестивалю справжній СУПЕРфінал – Фіолетfamily, фанати Веремій та слухачі The Вйо просто шаленіли, співали і танцювали прямо під сценою. До речі, з кожним із гуртів після виступів можна було сфотографуватися біля сцени у фотозоні Джем ФМ.

Також, гості фестивалю, які просто зацікавилися музикою і зупинялися послухати, навіть використовували Shazam для того, щоб знайти невідомі пісні, які їм сподобалися!

Все дійство також фотографували професіональні фотографи, і офіційні фотографії івенту можна буде знайти вже зовсім скоро на сторінці Джем ФМ у Facebook. Вихідні пройшли справді драйвово і гаряче, і все завдяки Kyiv Drive Day та Джем ФМ!

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист