ВБОЛІВАЛЬНИКИ! НЕ СТАВАЙТЕ УЧАСНИКАМИ СПЕКУЛЯТИВНИХ СХЕМ

Як Вам відомо, 9 жовтня о 21:45 у Києві на НСК «Олімпійський» відбудеться матч кваліфікації Чемпіонату світу ФІФА 2018 між національними збірними з футболу України та Хорватії.

Он-лайн продаж квитків на цей матч розпочався минулого тижня, а в середу цього тижня – стартував в касах на Спортивній площі, 1 та в касі НСК «Олімпійський» на Троїцькій площі.

Зважаючи на європейський досвід в напрямку реалізації квитків та дотримуючись міркувань безпеки в організації масових заходів, квитки на матч Україна – Хорватія іменні.

Нагадаємо, що схема розповсюдження іменних квитків та входу на стадіон за документами, що посвідчують особу, була реалізована на матчі національних збірних команд з футболу України та Туреччини, що відбувся 2 вересня у Харкові на ОСК «Металіст».

З метою контролю реалізації іменних квитків була створена Громадська рада, до складу якої увійшли футбольні функціонери, юристи, представники вболівальницької спільноти, а також – провідні спортивні журналісти країни. Головне завдання Громадської ради – сприяти створенню максимально прозорого процесу продажу квитків та унеможливленню будь-яких протизаконних дій з їх придбанням. У підсумку, завдяки процедурі продажу іменних квитків та контрольній діяльності Громадської ради під час матчу Україна – Туреччина вдалося гарантувати високий рівень безпеки та суттєво скоротити кількість перекупників, які звикли заробляти на перепродажі квитків.

Тож, ще раз звертаємо Вашу увагу, що на матч Україна – Хорватія було прийняте рішення продовжити систему продажу іменних квитків.

Придбати квиток на матч Україна – Хорватія можна лише на сайті e-sport.in.ua та в касах на Спортивній площі, 1 і на НСК «Олімпійський» на Троїцькій площі.

КУПУЮЧИ КВИТОК У БУДЬ-ЯКОМУ ІНШОМУ МІСЦІ, А, ТИМ ПАЧЕ, У ПРИВАТНОЇ ОСОБИ ВИ СТАЄТЕ УЧАСНИКАМИ СПЕКУЛЯТИВНИХ СХЕМ!

Тож закликаємо Вас бути уважними та ігнорувати будь-які оголошення про продаж квитків на матч Україна – Хорватія на ресурсах OLX та поруч з касами стадіону. А  у разі виявлення подібних випадків просимо не залишатися осторонь і в обов’язковому порядку інформувати Федерацію футболу України, телефонуючи за номером (044) 521-05-12.

Зважаючи на виявлені факти спекуляції Службою безпеки матчу прийнято рішення про застосування підвищених заходів контролю входу на стадіон.

При вході на стадіон буде здійснюватися ОБОВЯЗКОВА перевірка документів, що посвідчують особу, а відповідність даних на квитку та в документі звірятиметься особливо ретельно!

Перереєстрація квитків на іншу особу в касі або у сервіс-центрі не передбачена.

Вхід на НСК «Олімпійський» буде відкрито 9 жовтня з 19:00. Тож для власної зручності просимо приходити на стадіон завчасно, щоб без тисняви пройти усі пункти контролю.

Сподіваємося на Ваше розуміння та ще раз просимо бути уважними! Будь ласка, не ризикуйте можливістю відвідати гру збірної, купуйте квитки заздалегідь і лише у офіційних касах та на сайті  e-sport.in.ua.  

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист