ВАГІТНА СВІТЛАНА ТАРАБАРОВА РОЗСЕКРЕТИЛА СТАТЬ МАЙБУТНЬОЇ ДИТИНИl

Зірка при надії прикрасила обкладинку українського глянцю.

Співачка Світлана Тарабарова, яка у травні розсекретила свою вагітність, цього разу оголосила стать майбутньої дитини.

Виконавиця при надії прикрасила сторінки глянцю Viva, який вийшов з заголовком "У мого хлопчика вже є ім’я". Щоправда, розкривати ім'я майбутня мама не квапиться, мовляв, погана прикмета.

"Але до народження не можна говорити. Погана прикмета. А поки ми його називаємо пацан", - сміється Світлана. 

Також зірка зізналася, що вони з чоловіком, продюсером Олексієм Бондарем, мріяли про дитину півтора року. Однак завагітніти артистці вдалося не одразу.

"Ми з Льошею півтора року мріяли про дитину. Старалися, але не виходило. Але ми не панікували, не бігали по лікарях: "Допоможіть!" Завзято намагалися зачати дитину, але безрезультатно. Поки в якийсь момент не заспокоїлися і не переключилися на іншу тему. Ми занурилися в роботу. Я викинула всі календарики, де вираховувала дати, і з подвоєною енергією зайнялася творчістю", - пригадала Тарабарова. 

Цікаво, що коли співачка дійсно завагітніла, то вирішила, що отруїлася.

"Я стала пити активоване вугілля, сіла на рисову дієту. А потім телефоную своєму лікарю, і вона цікавиться: "Світланко, а ви тест зробили?" Я кажу: "О! Чудова ідея!" І о четвертій ранку я побачила довгоочікувані дві смужки. Розбудила Льошу в повній ейфорії. Звичайно, ми вже не заснули: сміялися, плакали, будували плани - загалом, ми були щасливі", - поділилася співачка.

glamur

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист