УЄФА ЗАПУСКАЄ ВІДЕОБЛОГ ДІВОЧОГО ТА ЖІНОЧОГО ФУТБОЛУ

1 червня 2017 року УЄФА запустила спеціальну кампанію спрямовану на те, щоб зробити футбол одним з наймасовіших жіночих видів спорту по всій Європі. Кампанія Together #WePlayStrong покликана змінити сприйняття до жіночого футболу і залучити дівчат до занять цим видом спорту. Кампанія ґрунтується на трьох аспектах: вміння, згуртованість і позитивне ставлення. 

А вже 18 січня 2018 року, в рамках вищезгаданої кампанії, запланований офіційний запуск відеоблога (влог) на YouTube. 

Щотижневик «Press Play» зосередить увагу на житті чотирьох провідних футболісток: збірної Шотландії та «Арсеналу» Лізи Єванс, форварда «Базелю» німкені Євніс Бекманн та представниць австрійської збірної Сари Задразіл та Лаури Фейерзінгер, які грають в німецьких клубах «Турбіна Потсдам» та «Санд» відповідно.

Цей унікальний проект є частиною поточної стратегії УЄФА щодо розширення участі дівчат та жінок у футболі. Одним з ключових елементів стратегії є зміна іміджу гри. У рамках своєї кампанії «Разом #WePlayStrong» УЄФА має намір зробити футбол культурно актуальним та прагматичним для дівчат у підлітковому віці.

Офіційний запуск відеоблога заплановано на 18 січня, але вже зараз ви можете подивитися на ньому огляди матчів з ТОП-5 європейських чемпіонатів - Франції, Швеції, Іспанії, Англії та Німеччини.

Вперед, дивіться і підписуйтеся на канал  We Play Strong YouTube Channel (https://www.youtube.com/channel/UCvjR2pbl-CzhSzg6dBYsEKw).

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист