УКРАЇНСЬКИЙ ЛОУКОСТЕР SKYUP РОЗПОЧНЕ ПРОДАЖ КВИТКІВ У ЛИПНІ

Продаж на внутрішні та міжнародні регулярні рейси, які здійснюватиме нова українська авіакомпанія SkyUp, стартує уже у липні.

Це анонсував співзасновник SkyUp Airlines Юрій Альба, передає «Український Інтерес».

Так, протягом місяця відкриється продаж на рейси в межах України – до Одеси з Києва і Харкова. Паралельно із цим почнеться продаж квитків на міжнародні рейси з Києва до Барселони (Іспанія), Ларнаки (Кіпр) і Батумі (Грузія).

Квитки у межах України коштуватимуть від 499 гривень. Ціну на міжнародні рейси поки не підрахували.

Базовим аеропортом для авіакомпанії буде летовище “Київ” ім. В. Сікорського (Жуляни). Там запланували обслужити 400 тисяч пасажирів до кінця року.

Нагадаємо, сертифікат, який дозволяє здійснювати рейси, авіакомпанія отримала 18 травня.

SkyUp поки виконує чартерні рейси. У перші дні після початку польотів це був маршрут з та до аеропорту Київ (Жуляни) до Шарм-ель-Шейха.

Потім із 22 травня географія чартерних рейсів розширилась за рахунок харківського аеропорту Харків, а з 24 – запорізького. Звідти літаки літають до турецього міста Анталья.

Поки у SkyUp є два Boeing 2013 року виготовлення на 189 місць. Пізніше компанія планує поповнити парк Boeing на 149 пасажирів.

Згодом на SkyUp українці літатимуть 16-ма напрямками, а зокрема до Анталії, Бодрума, Даламана, Шарм-ель-Шейха, Хургади, Тівата, Барселони та Дубаї.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист