УКРАЇНА ТА САУДІВСЬКА АРАВІЯ ПОЧНУТЬ СПІЛЬНЕ ВИРОБНИЦТВО ЛІТАКІВ

фото:Укроборонпром

Державне підприємство Антонов уклало домовленості з партнерами з Королівства Саудівської Аравії щодо постачання складових, організацію коопераційного виробництва та навчання технічного персоналу для реалізації фінальної частини програми Ан-132, пише НВ.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби концерну Укроборонпром (в склад якого входить Антонов) щодо підсумків міжнародної виставки Dubai Airshow 2017.

Ан-132D є  першим літаком Антонова без російських комплектуючих.

Домовленості щодо складових, організацію коопераційного виробництва та навчання технічного персоналу для реалізації фінальної частини програми Ан-132 укладено з партнерами з Королівства Саудівської Аравії.

Наступним літаком, який буде створений у тісній міжнародній кооперації, стане модернізований Ан-70 – завдяки досягнутим під час виставки домовленостям він отримає нову авіоніку та позбавиться російських деталей.

"Про відповідну готовність взяти участь у модернізації літака заявили компанії з Королівства Саудівської Аравії, Об’єднаних Арабських Еміратів та Туреччини", - повідомили в Укроборонпромі.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист