У СПЕКУ ТА В ХОЛОД: ВИПРОБУВАННЯ НА НАДІЙНІСТЬ ДЛЯ НОВОГО CAYENNE ПО ВСЬОМУ СВІТУ

Третє покоління Porsche Cayenne вже на старті. Для того, щоб нова версія успішної моделі, обсяг продажів якої з 2002 року перевищив 760 000 автомобілів, відповідала стандартам якості Porsche, вона була піддана цілій низці випробувань по всьому світу та в екстремальних умовах.

При температурах від -45 і до +50 градусів прототипи та передсерійні автомобілі подолали в цілому близько 4,4 мільйона тестових кілометрів.

Porsche святкує світову прем'єру нового Cayenne 29 серпня 2017 року. Автомобіль являє собою повністю нову конструкцію. Привід і ходова частина розроблені з чистого аркушу, концепція індикації і управління - також, щоб ще більше розширити діапазон між спортивністю і комфортом.

Випробування автомобіля проводиться для перевірки всіх його окремих компонентів, а також функціональності в умовах наближених до практичної експлуатації. Метою завжди є відповідність вимогам якості компанії Porsche. Так, наприклад, автомобіль піддається жорсткому випробуванню на витривалість на так званому гідропульсаторі - гідравлічному випробувальному стенді, який шляхом штучно створюваних коливань і вібрацій впливає на ходову частину та кузов.

Крім того, програма випробувань включає в себе експлуатаційні тести на надійність в умовах реальних навантажень на дорозі та бездоріжжі на випробувальному полігоні Porsche в Центрі досліджень і розробок в Вайссаху, а також випробування тривалим марафоном на полігоні та за його межами. При цьому моделюються настільки жорсткі умови експлуатації, які в реальному житті практично виключені.

Для моделювання екстремальних навантажень прототипи нового Cayenne проходять тести по всьому світу. У тому числі на гоночних трасах, які Porsche традиційно використовує для випробування всіх своїх моделей: в Німеччині - це Гоккенхаймрінг і особливо складна Північна петля Нюрбургрінга. В Італії автомобілі тестуються на 12,6-кілометровій високошвидкісний трасі Нардо. Матеріали, сенсори й електроніка повинні довести свою якість і довговічність в різних кліматичних зонах - при температурах до +50 градусів в дюнах Дубая (ОАЕ) та на схилах Долини Смерті (США) й до -45 градусів в умовах льоду та снігу на Алясці (США).

Porsche Cayenne третього покоління також подолав тест, де початок руху постійно змінюється зупинками в умовах духоти і спеки мегаполісів Китаю, підкорив випробувальні треки в Швеції, Фінляндії та Іспанії і відвідав ПАР, Японію та Нову Зеландію для численних дорожніх і позашляхових випробувань.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист