У ОЛІ ПОЛЯКОВОЇ ВІДРЕАГУВАЛИ НА ЧУТКИ ПРО ВИСТУП ЗІРКИ ПЕРЕД ДЕБАТАМИ ПОРОШЕНКА ТА ЗЕЛЕНСЬКОГО

Представники співачки обурені чутками, що поширились у ЗМІ.

Команда відомої української співачки відреагувала на інформацію, що днями поширилась в українських ЗМІ.

Так, раніше в таблоїдах писали про те, що 19 квітня на "Олімпійському" перед дебатами кандидатів у президенти України Володимира Зеленського та Петра Порошенка відбудеться виступ Полякової та Дзідзьо. 

Анонс з майбутніми концертами був опублікований у Facebook від групи "Команда Зеленського. Голованівський край", причому на жодному з офіційних ресурсів команди кандидата в президенти інформація не була підтверджена.

Своєю чергою, обурені такою новиною представники співачки поквапились розставити всі крапки над "і". Відповідний пост з'явився на офіційній сторінці PR-менеджера виконавиці. 

За словами продюсера Полякової  Михайла Ясинського, він був дуже здивований, коли дізнався про неузгоджений виступ своєї підопічної. 

"Я взагалі здивований роботі не тільки журналіста, який створює інформаційний привід з твердженнями, не отримавши коментарів менеджменту артиста, а й ЗМІ, які подібну інформацію поширюють, навіть банально не ознайомившись з графіком артиста, який є в публічному доступі. Ми щиро підтримуємо прагнення українського суспільства до чесних виборів і в агітації кандидатів в президенти не беремо участь", - йдеться у заяві продюсера артистки. 

Також він зазначив, що зірка наразі перебуває у гастрольному турі з шоу "Королева ночі", який не передбачає виступ на "Олімпійському".

"У ці дні Оля перебуває в гастрольному турі шоу "Королева Ночі" і в її плани входить виключно пересування розбитими дорогами України з Сєвєродонецька, де вона виступить перед 5000 глядачів в Льодовому Палаці, до міста Запоріжжя, де у неї корпоративний виступ", - повідомив Ясинський. 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист