У КИЄВІ ВІДБУЛАСЬ ПРЕЗЕНТАЦІЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ТУРНІРУ «КУБОК НЕСКОРЕНИХ»!

Сьогодні у Києві в Будинку футболу відбулась презентація нового всеукраїнського футбольного турніру «Кубок Нескорених» для учасників бойових дій, які отримали поранення, каліцтва та контузії.

Новий футбольний турнір організовано у рамках проведення спортивних змагань серед ветеранів АТО «Ігри Нескорених» Федерацією футболу України та Міністерством оборони України.

Метою проекту є психологічна та фізкультурно-спортивна реабілітація військовослужбовців-учасників бойових дій. Фінал «Кубку Нескорених» відбудеться у Києві 19 травня.

На презентації були присутні: Вадим Свириденко — Уповноважений Президента України з питань реабілітації учасників АТО; Андрій Павелко — президент Федерації футболу України; Дмитро Грищенко — радник міністра оборони України; Дмитро Блохін — учасник АТО та учасник марафону морської піхоти в США від України, Оксана Горбач — координатор проекту «Ігор Нескорених» в Україні.

Презентація всеукраїнського турніру «Кубок Нескорених», присвячена початку відбору команд учасників турніру з різних областей України, відбудеться 22 березня о 14.30 у Будинку футболу (Київ, пров. Лабораторний, 7а).

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист