У КИЄВІ ПРОЙШОВ ТЕХНІЧНИЙ ТРЕНІНГ НОВОГО VOLVO XC40!

Вчора, 12 березня, компанія «Віннер Імпортс Україна, Лтд», офіційний імпортер автомобілів Volvo в Україні, провела технічний тренінг, на якому презентувала та познайомила всіх учасників ближче з новим компактним кросовером Volvo XC40!

До моторної гами нової моделі увійшли дизельний та бензиновий двигуни D4 та T5 потужністю 190 та 247 к.с., а розгін до 100 км/год займає 7.9 та 6.5 секунд.

Нагадаємо, що цими двигунами комплектується кросовер Volvo XC60, а кожен з них працює в парі з 8-ступінчастим автоматом.

Салон автомобіля має багато місця для органайзерів та інших дрібних речей, наприклад, під сидіннями передніх пасажирів з’явилась висувна полиця. Разом з цим інженери шведської марки прибрали з дверей автомобіля динаміки, що дозволило зробити ніші для зберігання речей більше. Тепер туди можна покласти не тільки півторалітрову пляшку, а й навіть невелику сумку.  Біля кришки бардачка з’явився спеціальний гачок, на який можна повісити пакет або рюкзак, а об’єм багажника складає 479/1366 л!

Окрім цього, базова комплектація включає в себе 12.3-дюймову приладову панель, акустичну систему Harman/Kardon, камеру заднього виду, сидіння, які здатні запам’ятовувати положення, а також сучасні системи безпеки, зокрема: напівавтономне керування Pilot Assist, City Safety, оповіщення про загрозу наїзду ззаду, допомогу під час паркування, систему кругового огляду та ін.

Крім всього іншого, своїми конкурентами Volvo називають Audi Q3, BMW X1 і Mersedes-Benz GLA. Проте новий Volvo XC40 цілком здатний скласти їм гідну конкуренцію!

Більше інформації ви зможете знайти тут - https://www.volvocars.com/uk-ua/cars/new-models/xc40

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист