У КИЄВІ ПРЕЗЕНТУВАЛИ НАЙШВИДШИЙ АВТОМОБІЛЬ В ІСТОРІЇ БРЕНДУ KIA

Вчора, 12 липня, у Києві автомобільний експерт Авторадіо Олександр Летій відвідав всеукраїнську презентацію фастбек-седана Kia Stinger, яку влаштувала компанія «Фалькон-Авто».

На презентації відзначили, що цей автомобіль є найшвидшим в історії корейського бренду.

В Україні він буде представлений в трьох комплектаціях з двома бензиновими турбодвигунами на вибір.

Стартовим є 2-літровий турбомотор, що видає 247 к.с. З ним Stinger розганяється до 100 км/г за 6 секунд, при цьому максимальна швидкість становить 240 км/г.

І найпотужнішим є шестициліндровим твін-турбо двигун потужністю 370 к.с. і 510 Нм. З ним, автомобіль розганяється до першої «сотні» за 4,9 секунди, а максимальна швидкість дорівнює 270 км/г.

Незалежно від типу двигуна фастбек комплектується 8-ступінчастою автоматичною КПП власної розробки Kia Motors.

Зовні п'ятиметровий автомобіль виглядає дуже динамічно.  Він має довгу колісну базу 2905 мм, а її ширина складає 1 870 мм. Цього  достатньо для того щоб усі пасажири відчували себе комфортно.

У стандартне оснащення авто увійшли: травмобезпечний капот, гальмівні механізми з 17-дюймовими дисками, системи моніторингу сліпих зон і контролю смуги руху, сім подушок безпеки та комплекс електроніки, що включає системи стабілізації, ABS та утримання на схилі.

Мінімальна вартість квитка в світ Stinger становить $43 000.

З усіма іншими версіями автомобіля ви вже можете ознайомитися на сайті: www.kia.ua.

На додачу, крім очного знайомства з автомобілем, усі гості могли взяти участь у віртуальних заїздах на Kia Stinger по гоночній трасі Cadwell Park, реалізованих за допомогою окулярів Gear VR, наданих технічним партнером «Samsung Electronics Україна».

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист