У ІТАЛІЇ ПРОЙШОВ ВСЕСВІТНІЙ КОНКУРС З ПРИГОТУВАННЯ МОРОЗИВА

      Всесвітній конкурс майстрів з приготування морозива днями відбувся у Італії. На змагання кращих з кращих Gelato World Tour до мальовничого містечка Ріміні на узбережжі Адріатичного моря приїхали 36 учасників, кожен з яких переміг конкурентів у відбірних турах 19 країн. Фінальний етап тривав аж три дні, протягом яких майстри морозива готували та сервірували свої конкурсні шедеври, а суворі судді дегустували та робили висновки. Зрештою переможцем оголосили авжеж італійця - ним став Алессандро Кріспіні, який виготовив фісташкове морозиво. За його словами для цього вишуканого десерту було використано три сорти сицилійських фісташок. Почесне друге місце посіли Гідо та Лука де Рокко з Німеччини та їх виноградний сорбет з карамелізованими горіхами, а срібло дісталося Даніелі  Лінс Ледесмі з Колумбії. І хоча віддати належне майстерності визнаних кращими авторів та скуштувати їх ласощі могли лише члени журі, у всіх поціновувачів морозива від кутюр і зараз є можливість побачити усю красу цього виду кулінарного мистецтва на фото конкурсних робіт, які опубліковано на сайті Gelato World Tour.