У ГОТЕЛІ RADISSON BLU HOTEL ВІДКРИЛИ ЗАРЯДНУ СТАНЦІЮ ДЛЯ ЕЛЕКТРОКАРІВ

23 лютого у Radisson Blu Hotel, Kyiv, що по вулиці Ярославів Вал 22, пройшов захід E-CAR HUB: Garage party.

Його головною метою було об’єднати усіх, хто розвиває екологічний транспорт в Україні та світі, щоб привернути увагу до питання розвитку електромобільного транспорту у нашій країні.

Гості вечора мали змогу поспілкуватися з експертами галузі, отримати інформацію про електричні автівки від лідерів сегменту.

З нагоди запуску у готелі зарядної станції для E-карів було запрошено представників автомобільного бізнесу: BMW, Tesla, Nissan, Renault та Smart, метою яких було допомогти поширити інформацію про електромобіль як сьогодення, а не фантастику майбутнього.

Компанія «АВТ Баварія», як офіційний імпортер електричних та гібридних автомобілів BMW i, представила на заході свою лінійку екологічних авто: електричний BMW i3 та гібридний спорткар BMW i8.

Крім того, на презентації були присутні: Перший секретар Посольства Королівства Норвегія у Києві - Сігбйорн Літланд, генеральний директор компанії «Оксіджен Груп» - Олександр Вовк, регіональний директор Radisson Blu Україна та Грузія, Rezidor Hotel Group - Клод Булте та засновник Tesla Club Ukraine - Назар Шимоне-Давида.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист