ТЫСЯЧА ТА ОДИН ЛІТР ФАРБИ У НОВОМУ КЛІПІ SONYA KAY – ДИВІТЬСЯ ЯСКРАВУ ВІДЕОРОБОТУ СПІВАЧКИ

Трендсеттер сучасної української музики - Sonya Kay, представила відразу дві версії кліпу на пісню «Слухай моє серце». У новій роботі співачка виступила полотном для художника-імпресіоніста. Режисером кліпу став Віктор Скуратовський.

У кліпі «Слухай моє серце» Sonya Kay вдалося поєднати роботу та хобі. Мало хто знає, що Соня сама пише картини. У створенні яскравого кліпу у стилі імпресіонізм брав участь Володимир Любий, член асоціації художників України.

«Наше серце наче полотно життя. Кожна подія, що людини не проходить безслідно і залишає свій слід - мазок. Нам хотілося, щоб кожен кадр нової відеороботи викликав емоцію, позитивну або навпаки, але головне, щоб він зачепив. Якщо після перегляду ви залишилися небайдужими, значить ви почули моє серце» - ділиться Sonya Kay.

У кожному кадрі зчитується алегорія закоханості, страху, трагедії ... Кожен предмет у кліпі має таємний сенс і несе в собі певний меседж. Палаюча троянда, чоловіче молоко, криваві патьоки по тілу, кожен кадр викликають емоції у глядачів. Під час зйомки кліпа було використано майже тисяча літрів фарби.

«Момент мистецтва поливання фарбою, яке відбувається під ритми музики на тіло, що рухається це імпровізація. Я б назвав цей процес якимось таїнством, результат якого не можливо повторити» - розповів художник Володимир Любий.

Це не перша спільна робота Sonya Kay і Віктора Скуратовського. Режисер зняв для співачки кліп на пісню «Зоряний саундтрек». Відеоробота принесла Соні популярність, набравши близько 2 мільйонів переглядів на YouTube і викликала великий інтерес у глядачів. «Це моя третя робота з Сонею. Зараз можу з упевненістю сказати, що за час нашого знайомства вона виросла, як справжній артист, який з тонкістю і точністю може передати все, про що співає і говорить. Вона перенесла складнощі і випробування, які ми перед нею поставили і при цьому передала всі важливі деталі» - поділився Віктор Скуратовський.

Постановником кліпу стала відома гімнастка, балетмейстер, режисер і викладач - Ольга Семьошкіна, яка також працює над дебютним концертом Sonya Kay. Концерт-презентація сольної програми відбудеться 27 квітня в Caribbean club. Співачка відкриє глядачам «не побутову реальність», кожна пісня буде показувати окрему життєву історію, а сам концерт, який складається з 2-х частин розповість про Sonya Kay те, що до цього часу залишалося загадкою. 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист