ТРАДИЦІЙНИЙ СПОРТИВНИЙ ДУХ І БРИТАНСЬКА ЕЛЕГАНТНІСТЬ: ЕКСКЛЮЗИВНА СЕРІЯ MINI 60 YEARS COLLECTION

На честь свого 60-річного ювілею бренд MINI представляє ексклюзивну модель. Унікальні дизайнерські рішення оформлення екстер'єру та внутрішнього простору покликані підкреслити не тільки автентичність, але і маневреність автомобіля легендарної британської марки. Спеціальна серія включає 3-х і 5-дверні версії MINI, для кожної з яких доступні чотири варіанти двигуна.

Збереження традицій у поєднанні з постійним бажанням розвиватися - саме так можна охарактеризувати історію MINI через 60 років після виходу на ринок першого компактного автомобіля легендарного британського бренду, завдяки якому у всьому світі стали популярні такі характеристики, як неймовірна керованість і креативний підхід до організації простору.

Щоб відзначити цю важливу дату, команда експертів представила модель з особливими дизайнерськими елементами, що підкреслюють британське походження і характерну для MINI маневреність. Дизайн і ексклюзивне високоякісне оснащення MINI 60 YEARS COLLECTION є втіленням спортивного духу - невід'ємною складовою бренду, яка відчувається навіть у повсякденних поїздках по міських вулицях.

Спортивний азарт - це філософія і посил, закладені в ДНК бренду MINI. Ще до безпосереднього виходу класичної моделі Mini на ринок в 1959 році було очевидно, що дизайнерські рішення нового компактного автомобіля вплинуть не тільки на характеристики внутрішнього простору, а й на керованість. Творець спорткарів Джон Купер вірив у гоночний потенціал компактного чотиримісного автомобіля. У співпраці з Алеком Іссігоніс, автором класичної моделі Mini, він пропрацював різні варіанти конструкції компактного автомобіля з потужним двигуном, заклавши основу для неймовірного успіху моделі на кільцевих і ралійних трасах, кульмінацією якого стали три перемоги на Ралі Монте-Карло в 1960-х.

Спортивні досягнення бренду у першу чергу вгадуються по обробці кузова MINI 60 YEARS COLLECTION, характерною для британських гоночних автомобілів. Початок цієї традиції був покладений на зорі автоспорту, і зберігалася вона до недавнього минулого. Зелений колір British Racing Green IV недвозначно натякає на характер і походження компактної преміальної моделі. Виразний вигляд автомобілів спеціальної серії завершують особливі ювілейні смужки на капоті та ексклюзивні легкосплавні колісні диски 60 Years Spoke у двокольоровому виконанні.

Яскравий логотип 60 Years прикрашає не тільки ліву сторону капота, а й простір у зоні покажчиків поворотів, накладки на пороги з боку водія і переднього пасажира. У салоні його можна побачити на спеціальних декоративних вставках, оббивці підголівників передніх сидінь і на рульовому колесі. Одним із спеціально розроблених до ювілею дизайнерських штрихів є світлодіодне проектування логотипу на простір біля автомобіля при відкриванні дверей водія. У перелік стандартного оснащення автомобілів ювілейної серії входять обтягнуте шкірою спортивне рульове колесо і спортивні сидіння з шкіряною оббивкою MINI Yours Leather Lounge 60 Years ексклюзивного кольору Dark Maroon.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист