ТОП-5 КЛІПІВ МАКСА БАРСЬКИХ

 

Сьогодні в Міжнародний жіночий день найголовніший красунчик країни Макс Барських святкує День Народження! Тому співак в цей день не тільки дарує дівчатам подарунки, але й отримує їх сам!

А ми вирішили зробити подарунок для всіх слухачок Нашого Радіо і зібрали найкращі відео іменинника!

Приєднуємось до вітань та насолоджуємось добіркою!

1. «Туманы-Неверная» - 74 мільйони переглядів - аудіо та відеоспліт, випущений артистом напередодні Нового року в 2016 році, закріплює за артистом статус «Співака року» і зводить на музичний олімп вітчизняного шоу-бізнесу. «Тумани» став кліпом-рекордсменом за кількістю переглядів за 10 років творчої кар'єри артиста.

2. «Моя любовь» - 52 мільйони переглядів - кліп-тріумфатор 2017 року, який став кліпом-рекордсменом за 3 доби з моменту прем'єри серед вітчизняних музичних відео по всій Східній Європі та країн СНД, побивши рекорд кліпу «Тает лед» гурту «Гриби» і «Экспонат» угруповання« Ленінград».

3. «Hero_in» - 10 мільйонів переглядів - відео є третьою історією з відеоальбому Макса Барських "По Фрейду". «Любовна залежність часом страшніше героїнової. Тому що немає клініки для реабілітації розбитого серця і втраченої душі », - пояснює двозначну назву пісні автор і виконавець Макс Барських.

4. «Хочу танцевать» - 6 мільйонів переглядів - перший відеосінгл з 4-го студійного альбому Макса Барських «Тумани». Цією роботою співак одним з перших звертається до стилістики 90-х, випереджаючи тим самим модні тенденції в музиці і світу моди, зводячи тему 90-х в ранг найбільш обговорюваних.

5. «Подруга-ночь» - 18 мільйонів переглядів - другий відеосінгл з «золотого» альбому «Тумани». Кліп продовжує стилістику Хочу танцевать» і стає гімном молоді в 2016 році.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист