"ТОКСИЧНІ" СТОСУНКИ, СВІТ СПОКУСИ ТА ПРИСТРАСТІ: THE HARDKISS ПРЕДСТАВИЛИ НОВИЙ КЛІП

Гурт відзняв відео на пісню "Коханці".

Український гурт The Hardkiss представив кліп на пісню "Коханці" - один з головних синглів нового студійного альбому "Залізна ластівка".

"Коханці" — історія про "токсичні" стосунки, які уразили жителів цілого міста.

За два місяці пісня набрала більше 2 млн. YouTube-прослуховувань, а на концертах перетворилася на справжній гімн "закоханої" молоді. 

"Навіть у мегаполісі долі людей тісно переплітаються. Ми всі любили, ми всі чиїсь колишні та майбутні. Стосунки, що завершилися, як клеймо, на все життя залишаються в нашій свідомості, але це нормально, так буває, ми однакові в цьому сенсі. Ми такі, як є. Головне у всьому цьому вирі не втратити серце та почуття" — прокоментувала нову роботу фронтвумен The Hardkiss Юлія Саніна. 

Режисером кліпу традиційно для The Hardkiss виступив креативний і музичний продюсер гурту Вал Бебко.

Інна Грабар стала другим режисером, а оператором-постановником був запрошений Ярослав Пілунський, з яким гурт працював над відео "Мелодія" та "Organ". Хореографом-постановником виступила Юлія Сахневич.

Для кліпу "Коханці" The Hardkiss побудували ціле місто — місто коханців, кожен з яких травмований минулими стосунками. 

"Моя героїня в кліпі веде монолог, звертається до коханого, який більше не чує і нічого не відчуває до неї. Ще одна героїня — це образ чистої невинної душі, яка потрапляє в світ спокуси і пристрасті. Її біла сукня стає брудною від чужих рук — це є cимволом впливу, який люди здійснюють один на одного. У кліпі є ще кілька героїв і сюжетних ліній, символів і таємних смислів — нехай глядачі прочитають їх самостійно", - розповіла Юлія Саніна. 

Зазначається, що на початку березня гурт продовжить тур на підтримку нового альбому. Концерти відбудуться у Польщі, Білорусі та Україні. 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист