«ТНМК» ПРЕДСТАВЛЯТЬ ДРУГИЙ ДУЕТ ІЗ «БРАТАМИ ГАДЮКІНИМИ»

«Танок на Майдані Конґо» невдовзі представить студійну версію новинки «Гострі ножі», яка записана спільно з музикантами групи «Брати Гадюкіни».

Вперше пісня була представлена публіці минулої осені у Києві на святкуванні двадцяти сезонів існування «ТНМК».

«Пісня «Гострі ножі» записана, ми уже її ледве не почали віддавати на радіо, а потім вирішили все робити правильно – зняти відео, і потім синхронно віддати на «Інтер» і на «Промінь». Довго не було гарної ідеї для кліпу – не показувати же нам Світлану Лободу, треба ж ідею якусь засвітити. Нещодавно на гастролях така ідея з`явилася, тепер треба її пояснити «Гадюкіним», знайти людей, які її зможуть реалізувати. У нашому житті людям все доводиться пояснювати на кожному кроці. В принципі все, що існує в житті - це компроміс і пояснення. Найважча ситуація, коли доводиться пояснювати самому собі», - розповів вокаліст групи «ТНМК» Фоззі Олександр Сидоренко в ефірі українського чарту #Селекція на «Джем ФМ»

5 квітня «ТНМК» презентували кліп на заглавну пісню альбому «Дзеркало», який було видано у 2014 році. На тому альбомі музиканти випустили переспів пісні «Файне місто Тернопіль» групи «Брати Гадюкіни». Трек було записано для концерту пам’яті Сергія Кузьмінського, що відбувся у київському Палаці Спорту 3 червня 2011 року.

Наразі «ТНМК» почали працювати над своїм наступним альбомом, який має вийти у 2018 році.   

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист