ТІНА КАРОЛЬ СТАЛА БРЮНЕТКОЙ І ЗНЯЛАСЬ В КІНО

Співачка виконала головну роль у фільмі «Колишні».

Тіна Кароль виконала головну роль в короткометражному фільмі режисера Євгена Баранова «Колишні». Співачка грає роль дівчини, яка намагається вибудувати відносини зі своїм новим хлопцем, але її ніяк не відпускають фантоми її колишніх коханих.

«Колишні» - це інтелектуальне кіно. У ньому розкрито нелегкий вибір людини в боротьбі між минулим і сьогоденням. І цей вибір визначає його завтрашній день», - каже автор ідеї фільму Вікторія Лезіна.
У кіношному амплуа Тіну Кароль не впізнати: без червоної помади і в чорній перуці, співачка максимально змінилася для фільму. Незмінним залишився тільки її пронизливий погляд.
«Тіна Кароль - характерна актриса, вона існує в фільмі на межі ігрового і документального кіно»», - каже режисер фільму Євген Баранов.


Головну чоловічу роль у фільмі виконав Михайло Пшеничний. В епізодичних ролях ми побачимо цілу плеяду знаменитих акторів - у фільмі зіграли Володимир Горянський, Кирило Дицевіч, Олександр Попов, Іван Соловйов, Євген Лебедин, Олексій Яровенко, Олексій Нежурко, Дмитро Гольдман, Олександр Ведменскій, Дмитро Вівчарюк і Дмитро Чернов.

Робота над фільмом триває, прем'єра запланована в 2019 році.

viva.ua

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист