TAYANNA ЗАВЕРШИЛА ДЕБЮТНИЙ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТУР

"Співачка року" відіграла 15 аншлагових концертів і подолала більше 10 000 кілометрів.

Перший всеукраїнський тур «Леля» співачки TAYANNA, що стартував місяць тому, завершився в Умані. Концерт отримав назву «зелений» - на сленгу музикантів називається крайній виступ в турі, на якому колеги всіляко жартують один над одним.

Так, наприклад, замість традиційного сет-листа, який завжди лунає перед виступом учасникам колективу, TAYANNA вирішила поекспериментувати і назви треків зашифрувала в ребуси.

А під час виконання пісні "Сила" несподіваним для всіх стала поява менеджера співачки і одного з шанувальників на сцені, де вони влаштували імпровізоване драматичне шоу. У цей вечір глядачів чекало ще багато цікавих сюрпризів від команди співачки.

Українська поп-зірка завершила виступ запальною композицією «Шкода». Під час фінальної пісні шанувальники таланту Таяни підспівували знайомі слова і невпинно аплодували.

Концерт пройшов з аншлагом і, як завжди, з божевільною енергетикою.

Всеукраїнський тур охопив великі міста північного сходу України: Харків, Запоріжжя, Дніпро, Полтаву, а також південні регіони Одесу, Херсон, Миколаїв.

Музична програма туру включила в себе авторський матеріал з двох альбомів TAYANNA: «Тримай мене» і «TAYANNA.Портрети». У кожному місті зі сцени звучали слова подяки шанувальникам і продюсеру співачки - Алану Бадоєву.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист