«ТАРТАК» ДВІЧІ ВІДСВЯТКУЄ СВІЙ ЮВІЛЕЙ

Прес-сніданок з учасниками концерту "Історія Триває". Київ 28 листопада. Фото Андрі Мосюковського

Прес-сніданок з учасниками концерту «Історія Триває». Київ 28 листопада. Фото Анрі Мосюковського

11 грудня у столичному клубі Sentrum «Тартак» дасть додатковий концерт «Історія Триває далі», що присвячений двадцятиріччю групи. Квитки на перший концерт, який відбудеться в Києві 3 грудня, були розпродані, але ажіотаж навколо концерту тільки зріс, тому музиканти пішли на зустріч своїм шанувальникам, і оголосили додатковий виступ.

Програма обох ювілейних концертів «Історія триває» буде незмінною, за виключенням складу зіркових гостей, адже не всі вони зможуть взяти участь у другому   концерті.

«Наш концерт 3 грудня  буде унікальним, в першу чергу, тим, що ми зберемо на одній сцені дуже багато друзів та колег, що на звичайному концерті гурту «Тартак» просто неможливо. По-перше, глядачі побачать колишніх музикантів — Андрій Благун, спеціально прилетів зі США, Андрій «Муха» Самойло та DJ Валік, які зараз грають у «Бумбоксі». Вперше за багато-багато років з нами заспіває Андрій ХливнюкАнатолій Говорадло зі «Світязя»Катя ChillyАндрій Підлужний«Астарта»MamaRikaДмитро Ігнатов з «Роллікса»… Ще деякі артисти, які просили не називати їхніх імен до виходу на сцену. По-друге, вперше на ювілейному концерті ми не будемо грати нової програми, навіть жодної нової пісні. Раніше, на концерт до свого Дня народження ми завжди представляли нову програму, але цього разу навіть не всі давніші пісні, які хотілося б заграти, зможуть потрапити в концертну програму. Дуже вже в нас тих класних пісень багато назбиралося за 20 років. Додатковий концерт 11 грудня буде відрізнятися лише складом гостей, бо у багатьох свої концерти та справи», —  каже фронтмент гурту «Тартак» Олександр Положинський.

Друзі-музиканти вітають "Тартак" із двадцятиріччям

Музиканти групи «Тартак» також повідомили, що наступного року планують презентувати одразу два альбоми.

«Уже тривалий час ведеться робота над двома новими альбомами «Тартака» — дев’ятим і десятим за рахунком офіційної дискографії. Один, який музично продюсує наш гітарист Антон Єгоров, буде в звичному і впізнаваному «тар таківському» стилі — назвемо його олдскульним, тим більше, що одна з пісень цього альбому називається «Стара Школа». Інший альбом — новий альбом дуетів — буде зовсім іншим стилістично. В ньому багато електроніки, мало «живих» гітар, він має вийти дуже сучасним за звучанням, адже ним займається знаний фахівець «модного саунду» — Артур Данієлян. Серед дуетів, які вже записані, можна назвати спільні пісні з Олегом Собчуком з гурту «СКАЙ», з Арсеном Мірзояном, Віталієм Кириченком з «Нумер 482», саме зараз активно працюємо над дуетами з Павлом Вареницею з Epolets, можливо, вдасться створити нову гарну пісню і з Андрієм Підлужним. Буде також багато цікавих дуетів з дівчатами, але не буду називати імен — поки пісні не записані не варто забігати наперед», — розповів Олександр Положинський.

На початку 2017 року гурт «Тартак» планує вирушити у концертний тур, в якому представить ювілейну програму «Історія Триває» в інших містах України.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист