TAMERLANALENA БУДУЮТЬ ВЛАСНУ СТУДІЮ ЗВУКОЗАПИСУ!

У своєму другому випуску #TamerlanAlenaVlog артисти показали перший крок до виконання своєї заповітної мрії - початку будівництва власної студії звукозапису під назвою TamerlanAlena Records!

Учасники neo r'n'b гурту продовжують показувати закулісне і особисте життя в своєму відеоблозі на YouTube під назвою #TamerlanAlenaVlog!

Перший #TamerlanAlenaVlog вже набрав понад 100 тисяч переглядів на YouTube-каналі артистів! І в другому випуску Альона і Тамерлан поділилися найважливішими і цікавими подіями, що відбувалися з ними протягом останніх тижнів. Артисти почали будівництво власної звукозаписної студії, про що мріяли не один рік! Тамерлан з Альоною навіть розсекретили назву - розповіли, що майданчик буде називатися «TamerlanAlena Records».

Також TamerlanAlena показали зйомки віджеїнга для нового шоу, постановником якого став один з кращих українських режисерів і хореографів-постановників Василь Козир ( «Танці з зірками», тур «Інтонації Тіні Кароль», шоу «Міс Україна 2017» та інші)!

А ще: як артисти встигають дати три концерти в Німеччині за один день, в який спосіб до них на шоу потрапив півзахисник лондонського «Арсеналу» Генріх Мхітарян, як Палац «Україна» співає «Покопокохай», від чого отримує адреналін Олена Омаргалієва ... А також вперше познайомитися з учасниками великої команди TamerlanAlena ви зможете в другому випуску влоги #TamerlanAlenaVlog!

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист