SZIGET 2018 ЗАВЕРШИВСЯ

Sziget – відргримів! Фестиваль на Острові Свободи в цьому році проходив вже 26 раз.

Цього року фест значно збільшив бюджети на лайнап і витратився на розвиток інфраструктури. Все це дало помітний результат. Фестиваль побив власний рекорд відвідуваності, за 7 днів на Острові Свободи побувало більше 565 тисяч чоловік.

Sziget - це перш за все атмосфера. Природно, що головний магніт - це хедлайнери. Але принадність Острова Свободи в тому, що там ЗАВЖДИ є чим зайнятися. Цирк, театри, комп'ютерні ігри та шахи, угорське село і багато-багато іншого.

Лайнап, який складався з більш ніж 500 артистів, просто розірвав Будапешт! Хедлайнери в обличчі
Gorillaz, Arctic Monkey
s, Slaves, Milky Chance, Кендріка Ламара, Лани Дель Рей, Mumford&Sons не підвели, а ще більше відкриттів принесли інші запрошені гурти.

Щороку на фестивалі виступає кілька українських артистів в самих різних форматах. У цьому році головним Амбассадор нашої країни стала ONUKA.

5'nizza в цьому році потрапили на Сігет теж на запрошення і виступали ввечері першого дня на Europe Stage.
Kadnay потрапили на Сігет через національний відбір, в якому обійшли YUKO.
Дніпровська група VETKA грала на локації Campfire - буквально біля великого багаття. Тріо виконувало невигадливі кавери під хрускіт (хах) гілок. Приємно і мило.
Щороку на Сігет їздить все більше і більше українців. У цьому році їх було близько 1600. У свою чергу, угорці все більше цікавляться Україною і запрошують більше наших артистів.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист