СТАЛИ ВІДОМІ ІМЕНА ФІНАЛІСТІВ ЧЕТВЕРТОГО СЕЗОНУ "ГОЛОСУ.ДІТИ"

Вчора на телеканалі "1+1" відбувся етап "нокаути" четвертого сезону "Голос. Діти", за результатами якого зіркові тренери проекту - Наталя Могилевська,  гурт "Время и Стекло" і Monatik обрали по два учасники зі своїх команд, які вже цієї неділі у прямому ефірі будуть боротися за горде звання "дитячого голосу країни".

Одним із перших недільного вечора на сцену вийшов підопічний гурту "Время и Стекло" та фанат Фреді Мерк'юрі Олександр Гук, який виконав пісню "Still loving you" легендарного гурту Scorpions. Виступ хлопця настільки розчулив Надю Дорофєєву, що співачка не змогла стримати сліз:

"Я така щаслива: наші діти дуже талановиті. На репетиціях Сашко жодного разу так не співав, як сьогодні. Річь у тім, що у роботі з Сашею нам було нелегко: він постійно тримав емоції у собі. Сашко, ти просто притримав найкраще для сцени, і це твоя секретна зброя. Це було неймовірно", - крізь сльози сказала Надя.

Фіналістами команди Наді Дорофєєвої та Позитива стали Яна Горна та Олександр Міньонок.

Тим часом, виступ учасниці команди Monatik Данелії Тулешової викликав справжній фурор серед глядачів та зіркових тренерів проекту: дівчинка виконала пісню Andra Day "Rise up":

"Я не вірю, що таке маленьке янголя може так сильно "ранити" просто у серце та діставати найпотаємніше з глибини душі. Ти приклад для всіх нас. Цей сезон "Голосу.Діти" увійде в історію саме через таких дітей, як ти", - зізнався Позитив, а Monatik додав, що для нього є великою нагородою працювати з Данелію.

У прямому ефірі від команди MonatikA за перемогу боротимуться Данелелія Тулешова та Ніно Басілая.

Своэю чергою, підопічна Наталі Могилевської Ліза Яковенко виконала на головній сцені країни легендарну пісню "Maybe I, Maybe You" гурту Scorpions, чим підкорила серця зіркових тренерів.

"Я захоплююсь тобою та твоєю трансформацією, Лізо. Коли зустрічаєш художника, який має свій власний стиль, головне, не заважати йому. Протягом всього часу я просто створювала атмосферу, щоб Ліза могла відкривати себе справжню та не боялась це робити", - сказала Наталя.

Наталя Могилевська обрала своїми фіналістами Лізу Яковенко та Катерину Манузіну. 

tsn.ua 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист