СПІВАЧКА З ГУРТУ KAZKA ПОКАЗАЛА ВІДВЕРТЕ ФОТО В КУПАЛЬНИКУ

акого відвертого знімку співачки мережа ще не бачила

Олександра Зарицька, українська співачка, фронтвумен групи KAZKA набирається сил на Шрі Ланці, опублікувала кілька пікантних знімків.

Нещодавно Олександра вже виставляла знімок, який здавався найвідвертішим серед фото з артисткою. Опублікувавши знімок з ванної, на якому було видно зовсім трохи неприкритого одягом тіла, співачка заінтригувала зізнанням, що закохалася. Тоді підписники припустили, що, можливо, мова не про почуття до чоловіка, а інтрига полягає в анонсі композиції, яку група представить на Нацвідборі до Євробачення 2019. 

Знімок, який Олександра опублікувала в stories Instagram виявився набагато відвертіше. Повернувшись спиною до камери, дівчина зображена в купальнику, завдяки якому легко можна розглянути форми співачки, на балконі готелю. На задньому плані на знімку видно пальми, а також океан та пляж. 

З допомогою ще одного фото в купальнику, яке вже було опубліковано в акаунті, Олександра побажала підписникам доброго ранку. На цей раз на виконавиці був купальник у тонку смужку і солом'яний капелюшок. 

rbc.ua

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист