СПІВАЧКА АННА ТРІНЧЕР ОТРИМАЛА НАГОРОДУ «КРАЩА ПІСНЯ РОКУ»

Ще зовсім недавно вся країна спостерігала за виступами юної артистки Анни Трінчер в суперфіналі шоу «Голос» і стежила за її життям в серіалі «Школа», а вже зараз зірка виходить на сцену Палацу Україна і отримує премії за власні пісні.

2020 рік став тріумфальним для 19-річної співачки і актриси Анни Трінчер. Так хіт виконавиці «Короче, понятно» був відзначений як «Краща молодіжна пісня 2020 року» та отримав нагороду телеканалу Україна і «Музичної платформи». Однак, на цьому нагороди юної зірки не закінчилися. У грудні цього року Анна отримала заповітну статуетку премії Cosmopolitan Awards і стала «ТікТокером Року» за версією журналу Cosmopolitan.

Співачка зізналася, що ця нагорода стала для неї приємною несподіванкою, адже ТікТок для неї в першу чергу - це платформа, за допомогою якої вона так само може донести свої пісні до слухачів і спілкуватися з шанувальниками.

-Це був по-справжньому продуктивний рік. У мене з'явилася команда, з якою ми почали працювати, і пісня «Короче, понятно» зазвучала на всіх радіостанціях і на всіх вечірках. І для мене велика честь, що саме ця пісня була відзначена як кращий молодіжний хіт 2020 року, - розповідає Анна Трінчер. - Не дивлячись на те, що карантин змінив всі наші плани і скасувалося безліч виступів, ми намагалися використовувати цей час з користю і саме тоді була випущена моя авторська пісня «Шизилюбвь». Її я написала за два дні. Вся біль і негативна енергія, які накопичилися в мені після розставання з Богданом, вилилася в ці рядки і акорди.

Через кілька місяців після виходу трека «Шизилюбовь» Анна Трінчер презентувала хіт «Малиновые волосы», і його відразу ж охрестили гімном всіх підлітків, які переживають нерозділене кохання. А після на українських радіостанціях зазвучала нова пісня артистки «Метелики», яка стала першим за два роки україномовним треком співачки.

- У цьому році ми випустили три треки, три відеокліпи і отримали три нагороди. Для мене це величезний результат. Я вдячна всім, хто слухав і скачував мої пісні, всім тим, хто працював над створенням цих треків, всім командам, з якими ми знімали в реальному часі. На наступний рік у нас великі плани. Мені б хотілося презентувати свою сольну програму на найбільших концертних майданчиках країни і написати пісні, які полюблять мільйони людей. Уже зараз можу сказати, що в наступному році вийде як мінімум одна моя авторська пісня, - з гордістю додала Анна Трінчер.

- А в новому 2021 році я хочу побажати всім людям, щоб наступний рік був продуктивним для всіх, щоб він був яскравим і щоб всіх в животі від любові пурхали метелики!

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист