СЬОГОДНІ 100 РІЧНИЦЯ FORD MODEL TT

Сьогодні виповнюється 100 років від дня запуску виробництва Model TT. Саме цей автомобіль був першим виготовленим на замовлення 1-тонним фургоном. Власники мали змогу перевстановлювати шасі з вантажною платформою для транспортування будь-якого вантажу – від поштових листів до каністр із пальним. Хоча запуск виробництва відбувся в США, багато автомобілів було вироблено в Європі (Манчестер, Великобританія).

Фургон Model TT був довшим, більш потужним за Model T і мав кабіну, що вміщувала водія та одного пасажира. Двигун запускався за допомогою пускової рукоятки, що розташовувалася попереду двигуна. Для більш плавного руху покупці могли обирати сучасні наповнені повітрям задні шини замість коліс з литої гуми.

Сьогодні Ford пропонує ряд комерційних автомобілів, які користуються найбільшим попитом у Європі: Transit, Transit Custom, Transit Connect, Transit Courier і пікап Ranger.

«Це надзвичайно, що в деякій мірі сьогоденні фургони дуже відрізняються від Model TT, але вони якісно відпрацьовують своє завдання так, як і 100 років тому, забезпечуючи гнучкі засоби втримання бізнесу на ходу», – каже Ганс Шеп (Hans Schep), генеральний директор відділу комерційних автомобілів компанії Ford of Europe.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист