ШОУ ПРАЙМ З ОЛЕКСАНДРОМ СКАЗКІНИМ І ВОЛОДИМИРОМ ПОЛУЄВИМ

З полону в Нігерії звільнені шестеро українських моряків, один з них поки залишається в Нідерландах на лікуванні. Як сучасні пірати захоплюють кораблі і як часто українські моряки потрапляють у полон?

У Чехії кілька тисяч людей купили квитки на фейкову зустріч із Сільвестром Сталлоне. Скільки може коштувати зустріч із зіркою і наскільки це популярно?

25 травня 2014 року в Україні Президентом став Петро Порошенко. Як змінився імідж президента за цей час і як можнв оцінити роботу президентської команди? За які сфери життя країни відповідає президент, згідно Конституції? Які успіхи та провали президентської політики Петра Порошенка можна відзначити за рік до нових президентських виборів?

Дональд Трамп скасував зустріч з Кім Чен Ином. З якої причини і як це може вплинути на відносини США і КНДР і на міжнародну ситуацію в цілому?

Лоукостер Ryanair досі залишається без 9 із 10 рейсів до України. На якому рівні зараз знаходиться співпраця Борисполя і Ryanair?

Ці та інші теми будемо обговорювати у ранковому «ШОУ ПРАЙМ» з Олександром Сказкіним і Володимиром Полуєвим у п’ятницю 25 травня, з 7.00 до 10.00.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист