ШОУ ПРАЙМ З ОЛЕКСАНДРОМ СКАЗКІНИМ І ВОЛОДИМИРОМ ПОЛУЄВИМ

Кіберполіція попереджує про небезпеку нової масштабної кібератаки в Україні під час футбольних матчів у Києві. Які є способи захисту від вірусу і через які програми він може проникнути до системи? 

До Києва вже прибули перші футбольні вболівальники. Чи все готово до їх перебування у столиці і яка кількість патрульних буде у центрі міста на період проведення матчів? 

Туреччина вирішила позбутися бідних туристів. Які країни і на яких туристів розраховують у своїй гостинності і як це відображається на політиці держави? 

У Києві депутати Київради хочуть заборонити всі маршрутки. Яку альтернативу можуть запропонувати і чи збільшиться кількість комунального транспорту? 

ВВС опублікували інформацію про те, що ніби-то, за зустріч Петра Порошенко з Дональдом Трампом у 2017 році українська сторона неофіційно заплатила 400 тисяч доларів. Адміністрація президента України заперечує цю інформацію і погрожує виданню судом у разі, якщо не буде спростування. Платили чи не платили? Хто генерував цю інформацію і кому вигідний цей скандал?  

Ці та інші теми будемо обговорювати у ранковому «ШОУ ПРАЙМ» з Олександром Сказкіним і Володимиром Полуєвим у четвер, 24 травня, з 7.00 до 9.30.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист