СЕРГІЙ БАБКІН АНОНСУВАВ ВИХІД ПЕРШОГО УКРАЇНОМОВНОГО АЛЬБОМУ

У вересні цього року артист і музикант представить свою 13-ту за рахунком у сольній творчості і першу повністю україномовну платівку.


Альбом і цілий всесвіт, створений музикантом навколо нього, отримає назву «Музасфера». Сергій особисто пояснює, чому вирішив назвати його саме так: «Натхнення – воно ж муза. Чи є між ними хоч якась різниця? Мені здається, ні. Це як Інь і Янь. Як ніч і день. Як земля і вода. Як сон і ява.

Як дві півкулі, що в сукупності складають єдину сферу, яка носить назву ЛЮБОВ. Перший крик новонародженої дитини. Перша закоханість. Сніг, Дощ, Спека, Листопад. Вигляд нічного неба, всіяного зірками. Світанки, Захід Сонця, Повня і Затемнення. Зміна настрою. Емоційні сплески: здивування, потрясіння. Крики птахів, шум дерев, сплеск хвиль. Все це натхнення і муза. І в результаті ми приходимо до того, що надихає завжди все «живе». А що найбільш живе у нас? Це наша планета, наша Земля. Вона живе колосальну кількість років. Вона бачила, пережила і відчувала на собі стільки всього, що нам неможливо собі навіть уявити. І попри все це вона досі продовжує залишатися разюче первозданною, шалено чесною, безмежно щирою і живою. ВОНА – МУЗА, ВОНА – СФЕРА».

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист