РОЗІГРАШ КВИТКІВ НА КОНЦЕРТ ZERNO

Як і обіцяли - розігруємо аж 3 пари квитків на Фейсбук на 4 пари в ефірі на презентацію нової платівки гурту ZERNO, що відбудеться вже 3 листопада!

Все, що необхідно зробити у розіграші на ФБ:

▶️ Підписатися на сторінку Джем ФМ / JAM FM;
▶️ Поставити лайк запису;
▶️ Написати у коментарях, з ким підете на концерт!

Розіграш проведемо вже цієї п'ятниці, 2 листопада, о 12:00 за допомогою рандому!

А в ефірі - зателефонуйте першим після сигналу ведучого на номер 377-55-90 та забирайте квитки!

Хай удача буде з вами!

Житомирська група ZERNO утворилася у 2015-му році. Музиканти підкреслюють, що ця назва це не зі сфери біології, а зі сфери філософії. Простіше кажучи, вони сподіваються, що з їхньої творчості кожен слухач винесе якесь своє зерно, котре пізніше в ньому проросте. А перші зерна у свою майбутню музичну кар’єру лідер гурту Максим Козловець кинув ще в школі, коли вперше взяв до рук гітару і почав підбирати улюблені пісні. Потім інструмент було повішено на цвях, де він якийсь час пилився, аж поки хлопець в наслідок тривалої депресії та життєвих незгод знову не вирішив його дістати і спробувати написати свою першу пісню. Своє творіння Макс показав подрузі і за сумісництвом знаній житомирській поетці Каті Волошиній (VOLOSHKA), котра тепер відіграє важливу роль в творчому житті групи ZERNO. На її вірші було створено багато пісень, окрім того вона часто виступає в ролі редактора текстів самого Максима. За словами музиканта, вони наче існують в одних енергетичнихпотоках, між нимиіснуєповне взаєморозуміння, тому він часто надихаєтьсявіршами Каті, інавіть можевикористатицілі шматкиїївіршіву своїх текстах.

Після перших проб пера Макс почав набір музикантів у майбутню групу. Спочатку він вирішив, що в його творах непогано б звучала віолончель. Так в Зерні опинився студент Київської філармонії віолончеліст Дмитро Гончарук. Згодом до них доєднався барабанник Кирило Болдирєв, котрий привів разом із собою свого колегу по минулійгрупі, бас-гітариста Віктора Невмержицького. Таким чином ZERNO набуло свої теперішніх форм.

Попри свою недовгу історію в активі групи вже є два повноцінні альбоми – «Ти Це Я» (2017) та «Егоїст» (2018), а тепер музикантипрацюютьнад новим ЕР.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист