Роман Скорпіон святкує сім років творчості: найкращі пісні виконавця

На його концертах не можливо сидіти на місці, він заряджає шаленою енергетикою і змушує танцювати кожного. Його харизма закохує, кожна нова пісня це хіт, його люблять дорослі та діти, він володар мільйонів сердець. Артист з народу – Роман Скорпіон на сцені вже сьомий рік, і за цей час зібрав цілу армію шанувальників.

Свою сольну кар’єру співак розпочав у 2013 році. Починав з маленьких майданчиків, працював ведучим, записував пісні, знімав відеороботи. У 2015 році пісня «Поцілую» принесла популярність артисту і стала великим поштовхом працювати далі. 

За сім років творчості Роман Скорпіон презентував масштабне шоу «Моя» на стадіоні у Львові, яке відвідало понад 5 тисяч осіб. Провів понад 20 тисяч концертів, презентував сольний альбом «Поцілую тебе», гастролі Україною і не тільки, відеороботи, інтерв'ю у топових виданнях, мільйонні перегляди на YouTube і все ще попереду. 

«Вас з кожним роком стає все більше і я тішусь, що моя творчість знаходить відгук у ваших серцях! Дякую Богу за те, що я йду цим шляхом, а поряд моя сім’я, моя команда. І хоч зараз нелегкий час для кожного, та дорогу осилить той, хто йде!

Обіцяю дивувати вас своєю творчістю та з нетерпінням чекаю зустрічі з вами!», - поділився співак.

Пропонуємо загадати найяскравіші пісні Романа Скорпіона.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист