ROLLS-ROYCE CULLINAN ДЕБЮТУВАВ В УКРАЇНІ

Новий Rolls-Royce Cullinan дебютував в Україні. Лише через пару місяців після світової онлайн-прем'єри новинка Rolls-Royce Motor Cars вперше постала перед публікою у самому центрі української столиці на ексклюзивній презентації у комплексі «Торонто-Київ».

Cullinan - це автомобіль, з яким мрія про розкішні подорожі по бездоріжжю стає реальністю. Це друга модель Rolls-Royce Motor Cars, побудована на новій алюмінієвій «Архітектурі розкоші», таким чином, Cullinan демонструє безліч переваг цієї платформи, раніше дебютувала з Rolls-Royce Phantom.

Cullinan названий на честь найбільшого у світі алмазу, який сьогодні прикрашає Корону Британської Імперії. Перший автомобіль Rolls-Royce Motor Cars підвищеної прохідності не має аналогів і здатний з легкістю долати перешкоди. Нещадні випробування у найсуворіших умовах різних куточків світу продемонстрували можливість цього позашляховика впевнено справлятися з будь-яким покриттям, що дозволить Вам сміливо стати першовідкривачем самих незвіданих куточків нашої країни. При цьому повністю модернізована підвіска забезпечує легендарну плавність ходу Rolls-Royce як при русі по асфальтових дорогах, так і на повному бездоріжжі. У той же час Cullinan - це перший трьохоб'ємний автомобіль у сегменті SUV. Скляна перегородка, розташована за підголівниками заднього ряду сидінь, відокремлює зону салону від багажного відділення і забезпечує комфортний простір для задніх пасажирів.

 Подвійний турбодвигун V12 об'ємом 6,75 л забезпечує потужність 571 к.с. і обертовий момент 850 Н · м, а абсолютно нова система повного приводу і рульове управління з приводом на чотири колеса дозволяють впоратися з будь-яким випробуванням.

Як справжній Rolls-Royce, Cullinan пропонує майбутнім власникам безліч рішень Bespoke відповідно до їх звичок і способу життя. Одна з найбільш самобутніх опцій - знімний розважальний модуль Rolls-Royce Recreation Module, який дозволяє повністю підпорядкувати Cullinan власними уподобаннями. Це спеціальний моторизований відсік, розташований в задній частині автомобіля, для зберігання обладнання та інвентарю для будь-якого хобі та активного проведення часу.

Один з варіантів використання Recreation Module - Rolls-Royce Cullinan Viewing Suite. Ця дивовижна опція запускається одним натисканням кнопки. З багажного відділення назовні висувається майданчик з елегантними шкіряними кріслами і коктейльних столиком. Куди б не подорожували власники Cullinan, Rolls-Royce Viewing Suite гарантує кращі глядацькі місця.

Виробництво Cullinan стартує в четвертому кварталі 2018 року, перші клієнти отримають свої замовлення вже на початку 2019 року.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист