РЕГІНА ТОДОРЕНКО ТА ВЛАД ТОПАЛОВ ГОТУЮТЬСЯ ДО ВЕСІЛЛЯ?

Молоді люди познайомились у 2017 році, працюючи разом над виставою «Заклади дружину в ломбард». Режисер вистави Сергій Рост затвердив Регіну та Влада на головні ролі.

У листопаді 2017 року 27-річна телеведуча Регіна Тодоренко розірвала стосунки, які тривали три роки, з оператором Микитою Трякіним. Розлучення дівчина пояснювала тим, що вони обоє втомилися від її подорожей. Окрім того, аби почуття не згасали, потрібно було хоч час від часу бачитися, а зважаючи на роботу Регіни, це було дуже складно. 30 листопада 2017 року Регіна Тодоренко оголосила на своїй сторінці в Instagram про те, що йде з «Орла і решки». Завзята мандрівниця пропрацювала у шоу рівно чотири роки.

Проте самотньою екс-ведуча залишалася недовго. Зараз дівчина будує стосунки з російським співаком, колишнім учасником групи Smash – Владом Топаловим.

«Я навіть не припускала, що вистава переверне моє життя. Що ще сказати? Не бійтеся розширювати межі! Вчіться новому, наступайте на горло страхам, рухайтеся вперед. І, звичайно ж, закохуйтеся!» – розповіла Регіна виданню StarHit.

До зустрічі з Владом, Тодоренко планувала після закінчення зйомок «Орла і решки» відправитися в Лос-Анджелес, у Нью-Йоркську кіноакадемію на двомісячне навчання. Нині дівчина хоче взяти невелику паузу заради коханого та зізнається, що готова створити сім’ю. Тож, імовірно, у цієї парочки все серйозно і Регіна навіть задумується про майбутнє весілля.

Нагадаємо, 32-річний Владислав Топалов з 18 вересня 2015 року був одружений на Ксенії Даніліній – доньці російського бізнесмена. Але 9 березня 2017 року пара розлучилася. 

t1.ua 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист