РЕГІНА ТОДОРЕНКО СІЛА НА ШПАГАТ НА ДЕВ'ЯТОМУ МІСЯЦІ ВАГІТНОСТІ

Телеведуча Регіна Тодоренко уже з дня на день стане мамою. У неї та співака Влада Топалова, схоже, народиться син, якому зіркова пара вже навіть підібрала ім’я.

Поки ж майбутня матуся продовжує працювати та займатися спортом, а ще міркувати про те, як бути супержінкою. 

Коли на світ з’явиться їхній первісток, і стать малюка Регіна з Владом днями розсекретили на церемонії вручення премій журналу “ОК!”, де їх проголосили “Парою року”.

Як пише StarHit, 8-го листопада Тодоренко зізналася журналістам, що чекати пологів лишилося лише тиждень.

“Лишень не пробуйте підіймати Вадима!”, – закликав Топалов тих, хто намагався торкнутися його вагітної нареченої.

Поки ж зіркова пара має ще кілька днів, щоби підготуватися до батьківства, Тодоренко замислилася про те, як вона надалі поєднуватиме роботу і сім’ю.

“Якби ще два роки тому мені задали питання: “Що ти обереш: 1. 24/7 працювати 2. Створювати родину”, я би відповіла, гордо піднявши голову: “Працювати цілодобово!” Адже я – супержінка, котра готова гарувати за десятьох без перерви, адже я можу бути одночасно в двох містах, адже я можу обходитися без їжа та води стільки, скільки цього потребуватиме зйомка, а сім’я – це легко ) Дзуськи”, – зізналася Регіна.

“Лише тепер я потроху усвідомлюю, що сім’я – це в якомусь сенсі теж робота 24/7, а супержінка – та, що вміє філігранно сполучати і сім’ю, і роботу. Чи існує така?”, – запитала зірка в своїх підписників.

Пологи Регіни мають відбутися десь 15-го листопада.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист