ПРЕЗЕНТОВАНО ОФІЦІЙНИЙ ПОСТЕР ЗІРКОВОЇ КОМЕДІЇ «СКАЖЕНЕ ВЕСІЛЛЯ»

У широкий український прокат стрічка вийде з 4 жовтня

Презентовано офіційний постер повнометражної української комедії «Скажене Весілля». В широкий український прокат зіркова стрічка вийде з 4 жовтня.

Головні ролі у фільмі виконали Назар Задніпровський (Василь Середюк, батько нареченої), французький актор Джиммі Воха-Воха (Франсуа, наречений), Поліна Василина (Катя, наречена), Леся Самаєва (Галина, дружина Василя), Олександр Кобзар (Тарас, сусід Василя), Віра Кобзар (Оксана, дружина сусіда), Інна Приходько (Ольга, донька сусіда) та Арам Арзуманян (Ашот, зять сусіда).

З 4 жовтня на широких екранах у «Скаженому Весіллі» глядачі також побачать зірок українського шоу-бізнесу: Потапа та MONATIKа, які зіграли отця Євлампія та диякона Пилипона, скаженого продюсера Юрія Горбунова  в ролі тамади Назара Запухляка, Олега Винника, для якого зйомки в стрічці стали дебютом в українському кіно, зірку українського YouTube актора Олексія Супруна (Петро Бампер) та зірок “Ліги Сміху” - учасницю комедійного “Тріо Різні та Ведуча” Анастасію Оруджову і дует «Загорецька Людмила Степанівна» —  Віктора Розового та Святослава Антипова.

Переглянути перший трейлер можна за посиланням

Про що кіно: Директор районного краєзнавчого музею Василь Середюк, відправляючи доньку Катю до Франції на навчання, і не очікував такого повороту — місяць тому вона повідомила, що виходить заміж за французького лікаря — кардіохірурга Франсуа.

«Середюки — європейська родина!» — це гасло особисто від Василя почув у районі кожен. Яке ж було його здивування, коли він побачив, що омріяний європейський зять — афрофранцуз.

Організувати весілля так, щоб воно не відбулося, здається прекрасною ідеєю. Але коли на заваді стоїть справжнє кохання — невідомо, чи вдасться такий план реалізувати.

Хітові саундтреки ексклюзивно для проекту створює музичний продюсер фільму Олексій Потапенко (Потап). А перший офіційний саундтрек комедії — пісню «Промінь» — виконали разом MOZGI, Michelle Andrade та “Время и Стекло”. Продюсерський центр Потапа та Ірини Горової  MOZGI Entertainment також став співродюсером фільму.

Після широкого кінотеатрального прокату телевізійна прем’єра комедії “Скажене Весілля” відбудеться в ефірі телеканалу 1+1.

Стежте за новинами скаженого проекту в соціальних мережах:

Facebook

Instagram

YouTube  

Комедія «Скажене Весілля» стала одним із переможців 10-го конкурсного відбору Держкіно. Загальний кошторис фільму — 10,8 млн гривень, з них частка Держкіно склала 1,18 млн гривень.

Жанр: скажена комедія

Тривалість: 90 хв

Прем’єра: 4 жовтня 2018 року

Дистрибутор: Кінокомпанія ММД

Режисер: Влад Дикий

Оператор-постановник: Тим Аврамчук

Продюсери: Юрій Горбунов, Ірина Костюк, Надія Коротушка

Співпродюсер: MOZGI Entertainment

Музичний продюсер: Олексій Потапенко (Потап)

Автори сценарію: Микола Куцик, Олексій Приходько

У ролях: Назар Задніпровський, Джиммі Воха-Воха, Поліна Василина, Олександр Кобзар, Віра Кобзар, Леся Самаєва, Інна Приходько, Арам Арзуманян, Юрій Горбунов, Олексій Потапенко (Потап), MONATIK, Олег Винник, Олексій Супрун, Анастасія Оруджова, Віктор Розовий, Святослав Антипов та інші

Виробництво: Прототип Продакшн, FILM.UA Group за підтримки Державного агентства України з питань кіно

Раніше компанія «Прототип продакшн» уклала договір з FILM.UA Group про надання повного пакету послуг на спеціальних умовах для виробництва, промотування та дистрибуції стрічки «Скажене Весілля» в рамках пакетної пропозициї FILM.UA Group для проектів, які підтримує Державне агентство України з питань кіно.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист