ПРЕМ'ЄРА ДНЯ: MONATIK ПРЕЗЕНТУВАВ КЛІП «ЗАШИВАЕТ ДУШУ»

Артист презентував кліп на сингл «Зашивает душу», який увійде в його третій альбом.

«Зашивает душу» - це восьма за рахунком спільна відео-робота мультіартиста MONATIK і режисера Таню Муінне. Чим тільки не дивували глядача ці мрійники: до цього команда знімала масштабні кліпи з танцями на маяку, на рухомому потязі, гарячі вечірки, танці в стилі східних єдиноборств. Заради незвичайного кадру вони стрибали з палуби корабля, а над їх головами пролітав мотоцикл.

Історія «Зашивает душу» - інша, більш особиста. Це таке собі інтимне одкровення без спецефектів. Але в той же час команда все одно залишилася вірна собі і брала різного роду виклики для передачі потрібної емоції в кадрі. Домовитися про зйомку на віллі, яку після зйомок "Казино Рояль" закрили? Стрибнути з гондоли в Венеціанський канал?

Сам MONATIK зізнається, що ця робота про людей, які допомагають проходити найрізноманітніші, часом складні, життєві ситуації:

:"Зашивает душу" - провоцирует на добрые воспоминания или, что ещё лучше, на их создание! Проверили на себе: работает! Пусть душа будет в целости и сохранности и крыша на месте. Made with love and rhythm. 

Зйомки кліпу на сингл «Зашиває душу» проходили в Італії (Венеції та на озері Комо). Атмосфера цих місць просто-таки просякнута творчістю легендарних робіт. На цих локаціях знімався фільм про Джеймса Бонда, кліп «All of me» - John Legend, а також епізоди космічної саги «Зоряні війни».

Цінителі кінематографічного мистецтва оцінять ексклюзивні кадри з відео, які були зняті на плівкову камеру. Тандем Таню Муінне і Микита Кузьменко вирішили використовувати для зйомок ту ж плівкову камеру, яка була в колекції Енді Уорхола. А для того, щоб проявити кадри, команда відправилася з Італії в Німеччину, так як цю плівку можна проявити виключно в Берліні.

Атмосфера на знімальному майданчику була сповнена пригод. Для однієї зі сцен героям навіть довелося піти на ризик і на прохання режисера стрибнути в Венеціанський канал.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист