Прем'єра! Відеомюзикл від Олександра Лещенко і його новий герой — TANCEVANSKIY

Він на великій сцені та телеекранах вже 13 років! Почав зірковий шлях в шоу «Танцюють всі» (СТБ), він тріумфально переміг в «Танцюю для тебе» (1+1) в парі з Ганною Безсоновою, а потім — переміг на шоу «Майданс» (Інтер) і багато іншого. Після, були десятки премій і постановок для музичних церемоній України, і не лише. Усе це про танцівника та хореографа Олександра Лещенко! І ось, навесні 2021 року Олександр презентує новий проект — нового героя і видовищний танцювальний відеомюзикл «TANCEVANSKIY» (ТАНЦЮВАНСЬКИЙ)! Ідея нового проекту артиста в тому, щоб подивитися на, здавалося б, звичайні речі та події, через призму танців.

TANCEVANSKIY презентує свій перший сольний кліп-мюзикл, у якому він зібрав власне ТВ-шоу — «TANCEVANSKIY NIGHT SHOW». Цей ролик — подарунок на 8 березня усім жінкам та поціновувачів танцю!

За допомогою танцю і комедії, у відео TANCEVANSKIY захоплюється Жінками, їх, пронизує їх поглядом! Герой ролика кружляє дівчат у танці,  і це буде зрозуміло у будь-якому куточку планети, адже танець — це міжнародна мова спілкування!

TANCEVANSKIY NIGHT SHOW дивитись онлайн

Дія відеомюзиклу відбувається за кулісами телешоу, ведучим якого і є сам TANCEVANSKIY (Олександр Лещенко). На шоу завітали глядачі, які із захопленням спостерігають за тим, що відбувається і самі є частиною програми. Немов на вечірці 80-х років, в стилізованих образах та світлі кіношних софітів, ТАНЦЮВАНСЬКИЙ і гості його шоу танцюють, фліртують, відриваються й веселяться на повну. Танцюрист робить круті трюки, стрибки, перевороти, жартує, крутить дівчат в танці, відбиває степ. Звичайно, кожна дівчина мріє опинитися на місці головної героїні, яка отримує троянду від TANCEVANSKIY! Її очі блищать, і вона вже сяє на танцполі, в парі з головним героєм! У кульмінаційній частині шоу, усі гості стають його учасниками і разом виконують фінальний яскравий танець. Це перший ролик із серії відео TANCEVANSKIY, якого створив танцюрист і хореограф Олександр Лещенко!

У першому відеокліпі TANCEVANSKIY з'являється перед глядачами в чотирьох кардинально різних та незвичних для Олександра образах: елегантний чорний костюм з бордовою трояндою,  замість метелика, небесно-блакитний образ та афрокучері,  яскраво-червоний костюм з укладеним волоссям і вусиками, а також, костюм стиляги у квітковий принт. Три образи підбирав відомий український дизайнер Жан Грицфельдт, а четвертий образ, з трояндою — зі сценічного гардероба танцюриста.

Музику, яка повністю передає настрій та підкреслює меседжі відеомюзиклу TANCEVANSKIY, написав композитор Дмитро Саратський.

«Танець — інтернаціональна мова, яка не вимагає перекладу! Тому я вважаю, що це дуже класно. Мій герой у відео перевтілюватиметься в різних персонажів. Безпосередньо за допомогою танців, акробатики, вокалу я розважатиму людей. Я не хочу навантажувати глядачів філософією, якимись проблемами й т.п. Це розважальний YouTube-канал, художня робота, де я створюю естетику та красу, і водночас розкриваю сюжетну лінію. Танцювальних каналів багато, а TANCEVANSKIY буде лише один!» — розповів Олександр Лещенко про відео та місію нового героя TANCEVANSKIY. 

Зйомки відеомюзиклу пройшли в столичному театрі «Браво». Кожен сантиметр приміщення, реквізит, знімальна команда — все навкруги прониклося енергією та атмосферою проекту! Це і було головним завданням — подарувати радість глядачам, особливо жінкам, на початку весни. Зняти відео, Лещенко запросив молодого та креативного Максима Савінова. За словами режисера, підготовка тривала всього 2 тижні.

«Я знав Сашу заочно, оскільки чув про нього, як про крутого танцюриста. Ми познайомилися в Instagram, і я запропонував йому зняти танцювальний ролик. З цього все розпочалося. Спочатку відео не передбачало діалогів, але я вирішив поекспериментувати й додав одну репліку дівчини, яка обурюється. Це сподобалося Саші — і ми вирішили зробити мюзикл. Писати його не зайняло багато часу, оскільки це було ідейне натхнення. Усі репліки в мюзиклі були написані менш ніж за пів години. Вся творча команда була повністю занурена у процес на репетиції. Усі учасники швидко вжилися в концепцію проекту, отже нам вистачило одного прогону, щоб зрозуміти, що на зйомці ми усі працюватимемо злагоджено та за сценарієм.

Все вийшло навіть краще, ніж ми чекали! Працювати з Олександром для мене - чисте задоволення, ми розуміємо один одного з півслова. Вірю, що ми зробимо ще багато крутих робіт з TANCEVANSKIY, які ви незабаром побачите. Для мене велика честь допомогти йому здійснити запуск, і бути частиною проекту до якого він так довго йшов»! — поділився режисер відео Максим Савинов.

TANCEVANSKIY — король танцю, яскравий та харизматичний новий герой у світі танців у виконанні Олександра Лещенко. За допомогою танцю і перевтілень хореограф хоче подарувати людям у всьому світі позитивні емоції. Лещенко заінтригував, що вже працює над новими відео. А поки, дивіться і насолоджуйтесь атмосферним танцювальним відеомюзиклом від TANCEVANSKIY на YouTube-каналі артиста! І вам теж захочеться танцювати, коли ви переглянете це відео!!!   

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист