PORSCHE ВІДМОВИТЬСЯ ВІД ДИЗЕЛЬНИХ ДВИГУНІВ

фото:servicio-tecnico-apple.es

Німецький автомобільний холдинг Porsche через "вихлопний скандал" може відмовитися від дизельних двигунів, повідомляє УНІАН.

Про це агентству Reuters заявив виконавчий директор компанії Олівер Блюм.

"Звичайно, ми розглядаємо це питання. Ми поки не прийняли на цей рахунок остаточного рішення", - сказав Блюм. За його словами, чи матиме дизель майбутнє в Porsche, вирішать до кінця десятиліття.

Блюм додав, що бренд запропонує поєднання двигунів внутрішнього згоряння, гібридних автомобілів з модулем і автомобілів на акумуляторних батареях протягом наступних 10-15 років.

Читайте також: Honda показала новий седан Accord. 

Зазначається, що у липні цього року у рамках "вихлопного скандалу", пов'язаного з махінаціями німецького автоконцерну Volkswagen, слідчі почали розслідування і щодо Porsche, його дочірньої компанії.

Попередньо передбачається, що в Porsche також могли маніпулювати даними з обробки вихлопних газів і займатися недобросовісною рекламою. 

Компанія Porsche сама не виробляє дизельні мотори, закуповуючи їх у концерну Audi, який також є дочірнім підприємством Volkswagen. В цілому ж Porsche не спеціалізується на автомобілях на дизельних моторах. Частка таких машин у концерну "на всіх ринках", за словами представника Porsche, не перевищує 16%, у Німеччині – 36%.

"Дизельний скандал" навколо концерну Volkswagen призвів до того, що німцям тепер радять не купувати нові дизельні машини.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист