PORSCHE ПЕРЕМІГ «24 ГОДИНИ ЛЕ-МАНА»

Команда Porsche в третій раз поспіль стала переможцем легендарної гонки "24 години Ле-Мана", а до складу екіпажу входив Тімо Бернхард (Німеччина), Ерл Бамбер і Брендон Хартлі (Нова Зеландія).

Для Ерла Бамбера це вже друга перемога в Ле-Мані в загальному заліку за кермом автомобіля Porsche 919 Hybrid, починаючи з 2015 року. Також і Тімо Бернхард став дворазовим переможцем гонки на кільці Сарт. З тих пір, як йому в 2010 вдалося зробити це в перший раз в складі команди Audi, він мріяв про повторення цього успіху вже разом з Porsche. Абсолютно щасливий Брендон Хартлі був досі єдиним із заводських пілотів Porsche в категорії LMP, ім'я якого не було вигравірувано на кубку.

Також зазначається, що у гонці за перше місце найближчими переслідувачами команди Porsche була команда Джекі Чана - Jackie Chan DC Racing, і колектив Vaillante Rebellion в складі Нельсона Піке, Матіаса Беша і Девіда Хайнемайера-Ханссона, що представляють клас LMP2.

У класі GTE Pro перемогу здобув екіпаж Aston Martin, другим фінішував Ford GT команди Ford Chip Ganassi Team UK, а третім - заводський екіпаж Corvette Racing.

Після закінчення марафону присутній в Ле-Мані особисто президент Toyota Акіо Тойода вибачився перед гонщиками і вболівальниками за поразку, а ось актор Джекі Чан, навпаки, був щасливий і порівняв результат своєї команди з отриманням кінематографічного «Оскара».

Дивимось, як це було:

Усі очки та результати можна подивись за посиланнями: https://www.fiawec.com/en/season/result/4116, http://fiawec.alkamelsystems.com

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист