ПОЛОЖИНСЬКИЙ ЧИТАТИМЕ ГЛАВИ НЕНАПИСАНОЇ КНИГИ

На фото Олександр Положинський

На фото Олександр Положинський

Лідер групи «Тартак» Олександр Положинський 17 грудня проведе у Києві творчій вечір, на якому вперше на публіці читатиме глави книги, над якою працює вже кілька років.

«Багато років тому я почав писати книгу, яку ніяк не можу закінчити. По-перше, тому що лінуюся. По-друге, тому що занадто важкий тягар взяв на себе, вигадавши доволі непросту схему для роботи. По-третє, я не певен, що це може комусь бути цікавим, крім мене самого. Мене часто запитують про цю книгу, а я не знаю, що відповісти. Тому вирішив на одній зустрічі вбити кількох віртуальних зайчиків — зачитати пару фрагментів, щоб люди зрозуміли, що це, і одночасно зрозуміти, може це бути цікавим для широкої аудиторії чи не дуже», — каже Олександр Положинський.

Публічні читання книги Положинський проведе у супроводі піаніста Артура Гребенщикова. Разом з тим «Тартак» готується до додаткового ювілейного концерту «Історія триває», яким група продовжує святкувати своє двадцятиріччя. 3 грудня разом із «Тартаком» виступали: Арсен МірзоянАндрій Хливнюк, вокалісти ТНМК Фагот і ФоззіMamaRika«Астарта»Дмитро Ігнатов («Роллікс»), Анатолій Говорадло («Світязь») і Катя Chilly.

«11-го грудня ми граємо іншу програму — майже третина пісень з програми цього концерту не звучали на концерті 3-го грудня.  Не буде також всіх тих гостей, які виступали з нами третього грудня. На нових гостей ми очікуємо, але вони будуть не такими іменитими і впізнаваними. Це, переважно, значно молодші за віком артисти, з якими нам буде приємно виступити на нашому святковому концерті. Сподіваюся також, що другий концерт буде динамічним і драйвовішим, але це, значною мірою, залежатиме від підтримки залу», — розповів Олександр Положинський.

7 грудня у прямому ефірі музичного каналу «М2» відбудеться прем’єра ток-шоу «Моя музика», ведучим якого стане Олександр Положинський: «Мені запропонували бути ведучим програми «Моя музика», також дають можливість впливати на її наповнення. Це таке собі невеличке ток-шоу в прямому ефірі, двоє гостей, один ведучий, розмови на актуальні й болючі теми, які так чи інакше стосуються української музики, її проблем та переваг. Сподіваємось запрошувати гостей фахових, які мають, що сказати, — цікаво і змістовно. Крім того передбачається можливість спілкування з аудиторією. Приємною окрасою програми має стати виконання наживо трьох пісень, впродовж усією програми, кимось із цікавих, на нашу думку, українських артистів».

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист